Кърти, чисти, извозва в ж.к. Младост 3, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в района на град София. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са изкъртващо ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Ще спестите малко пари, но после ще дадете много повече за здраве (медицински прегледи, лекари, лекарства и други). Това е напълно безсмислено. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в ж.к. Младост 3, София

Намираме се в ж.к. Младост 3, част от административен район Младост на Столична община. Той граничи с Младост 2, ж.к. Младост 1А , НПЗ Изток и Младост 4 . Като цяло район Младост е един от най-бързо развиващите се райони в Столицата, силно предпочитан за живеене сред Софиянци, заради добрата си инфраструктура и хубавите паркове.

Фирма Destroy предлага цялостни услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Младост 3, град София. Разполагаме с добре обучени и опитни служители, с богат трудов стаж в къртенето на: бетон, тухли, комин, подови настилки, под прозорец, баня, тоалетна, санитария, стени, желязобетонни конструкции и много други.

Разпространена мода при по-малките жилища е сливането в една на кухня и хол, това е удобство за домакинята, тъй като разстоянието за носене на храна и прибори се скъсява. Освен това не се губи пространство в отделна кухня и за млади семейства, удобен за ограничен бюджет, но предимствата са, че когато домакинята готви и мие чинии може спокойно да говори с мъжа си пред телевизора. При желание от Ваша страна и ако наемете нашата фирма за услуги кърти, чисти извозва, ние ще свържем двете ви помещения (кухня и хол) професионално и изпипано. След, което ще почистим след себе си и ще извозим строителните отпадъци до сметище в района на град София. Ние пазим околната среда и си плащаме таксите за депониране на отпадъка, а не като „някой“ да замърсяваме природата. Тези недобросъвестни „колеги“, с цел да спестят пари от такси, изхвърлят отпадъците в нерегламентирани сметища. Това за нас е ужасна постъпка, която трябва да бъде строго наказвана от закона. Да не забравяме, че в някой отпадъци може да се съдържа азбест или токсична изолация / каквато е на някой видове кабели/ и други.

Къртенето е нашата професия и с удоволствие ще ви помогнем с всичко свързано със занаята ни. Модерните ни къртачи на Bosch са отлични за всякакъв вид къртене. Всички наши служители са преминали обучение за работа с тях и са опитни в услуги кърти, чисти, извозва. Удобството на обединените ни услуги ще усетите, само ако ни наемете, особено ако преди това се е налагало да правите това нещо сам. Тогава най-добре ще оцените предимството на комплексните ни услуги.

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със комшии и най-вероятно ще ви глобят. Съвсем отделен въпрос е, че това е крайно неморално и непочтено.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в ж.к. Младост 3

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага със съвременна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Младост 3, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне, разрушаване на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Доставка на строителни материали;
 • Демонтаж на кухня;
 • Асфалтиране – машинно и ръчно;
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА