Кърти, чисти, извозва в Обеля, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Нарушава се комфорта на семейството ви. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

къртене на кухня банер
къртене на бетон в София
почистване на мазета

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Обеля, София

Намираме се в Обеля, град София. Кварталът с прилежащите му жилищни комплекси Обеля 1 и Обеля 2 е разположен в северозападната част на града, като той е част от район Връбница. Тук има предимно големи еднофамилни къщи, а жилищните комплекси предимно панелни блокове с необходимост от къртене на недобре планирани преградни стени.

Премахването на стари плочки е ежедневие за служителите ни, както и къртенето на стени, тераси и подпрозорец. В Обеля най-често къртят стената към терасата в панелните блокове. Целта им е да разширят прилежащата стая, тъй като често тя е твърде малка. Освен това в повечето малки жилища, хората нямат друг избор освен да изкъртят част от преградните стени, за да се освободи място за детска стая.

При всеки нов собственик на жилище в Обеля е характерно, че първо ремонтират банята си. Тежка и трудоемка работа, но не и за специалистите ни. Къртенето на плочки ни е специалност, удоволствие за служителите ни. С модерната ни техника работата по къртенето е лесна, бърза и безпроблемна. Съседите ви няма да ви създават проблем по време на къртенето, защото ние се съобразяваме с часовете за почивка, а и благодарение на новата ни техника – по-безшумна в сравнение със старата. Служителите ни са отзивчиви и ще изпълнят всички ваши заявки за къртене, като след себе си задължително ще почистят и ще извозят строителните отпадъци до сметище в град София. Не отлагайте ремонта дълго, така или иначе ще трябва да го направите. Започнете днес с професионални услуги кърти, чисти, извозва и си спестете излишни главоболия.

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Обеля

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

През последните години ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Прекрасната баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели и заможни хора. Преди време банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен СПА център. За да имате мечтаната баня обаче, ще се наложи първо да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва в района на град София, особено в квартал Обеля. За нас няма значение, каква например е облицовката в банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с модерна техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради. Реагираме бързо, адекватно и работим изгодно за извозване на отпадъци в кв. Обеля, София и региона. 

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА