Кърти, чисти, извозва в Овча купел, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи. Преди да започнете самия ремонт , ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате успешно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са достъпни и сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракот и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана, почистване и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения върху ВиК системата

  • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко, което е необходимо в старата ви баня, тоалетна, ние ще почистим, извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци. Банята ви ще е готова за ремонт и обновяване. Майсторите плочкаджии ще оценят добрата ни работа, защото много по лесно ще се сложат новите плочки. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем как точно да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Овча купел.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Овча купел, София

Намираме се в район Овча купел, град София.  Разположен в северозападната част на София, известен с минералните си извори, от където всъщност и идва името му. Овчарите забелязали, че овцете обичат топлите води там и нарекли мястото – „Овча къпалня“ или Овча Купел.

Фирмата ни е бизнеса от 15 години и се е усъвършенствала през годините, ние предлагаме услуги кърти, чисти, извозва за район Овча купел, включително и двата жилищни комплекса Овча купел 1 и Овча купел 2.

Къртенето на подпрозорец, баня, стена никога не е било толкова лесна работа, колкото сега с нашите специализирани услуги. Освен професионалното къртене, ние ще почистим и ще премахнем всички строителни отпадъци. Това е едно от най-големите удобства в услугите ни. Служителите ни са любезни и отзивчиви и ще отговорят на очакванията ви. Те дори ще ви консултират за относно ремонта или преустройването, което предприемате.  Все пак това им е работата и ежедневно се сблъскват с къртене на стени, прозорци, бани и тоалетни и през годините са видели и стотици бани. Сигурни сме, че ще харесате идеите им, но ако не – вие сте шефът. Те ще бъдат на ваше разположение и ще изпълнят всяка молба свързана с къртачески услуги.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Овча купел

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора. Преди банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо и работим изгодно за извозване на отпадъци в квартал Овча купел, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА