Кърти, чисти, извозва в Подуяне, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Всички знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване. Преди започването на самия ремонт , вие ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да може да започнете. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения по ВиК системата

 • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Подуяне.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Подуяне, София

Намираме се в квартал Подуяне, град София.  Кварталът е бил село, но е присъединен към град София през 1895 г.  Това е нашият дом и ние с радост предлагаме услугите си, а именно – кърти, чисти, извозва.

Къртене на баня

Това е сложно и трудоемка работа, която определено не е за всеки. Да не забравяме, че след къртенето банята ще се използва отново, ще се прави ремонт, за да стане по-красива и модерна. Това налага внимателна работа, а и са необходими познания, защото има опасност да се засегне ВиК инсталация при къртенето … или по-лошо електрическата. При старта на къртенето, ако не сте спрели тока, може дори да загинете! Така, че не подценявайте тази работа. Фирмата ни си е разработила методика за къртене на различните обекти, особено за бани, тоалетни! Това е деликатна работа, която изисква добри умения за работа с техниката за къртене, за да не направите отвор в стената на комшиите. Освен уменията са необходими познания, къртенето да бъде така направено, че да улесни последващия ремонт, ако имате вече готов проект, покажете го на нашите специалисти. Ако е само идеен може да се консултирате с тях. Те ще ви помогната с много практични решения… да не забравяме, че те това работят, преминали са обучение и са изкъртили десетки …. стотици бани. Те ще си свършат работата професионално, ще запазят санитарията, която пожелаете и след което ще почистят. На края на дейността им, те ще извозят боклука до сметище в София, така че да не мислите за това, да не забравяме, че е забранено изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнерите за смет! Глобите са много големи, съседите ще се оплачат веднага и след кратък разговор, веднага ще се разбере кой е изхвърлил отпадъците. Не си заслужава риска, цените ни са достъпни, обадете ни се и си запазете спокойствието! То ви е най-важно, пари се печят, пазете здравето си обадете се на професионалистите!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Подуяне

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана не просто популярен, а дори и задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА