Кърти, чисти, извозва в Симеоново, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене-на-стара-баня

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира или при роднини. Преди да започнете самия ремонт , ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате успешно. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са достъпни и сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракот и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана, почистване и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения върху ВиК системата

  • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко, което е необходимо в старата ви баня, тоалетна, ние ще почистим, извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци. Банята ви ще е готова за ремонт и обновяване. Майсторите плочкаджии ще оценят добрата ни работа, защото много по лесно ще се сложат новите плочки.  След професионалното къртене – всичко е по-лесно. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем как точно да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Симеоново.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Симеоново, София

Намираме се в квартал Симеоново, град София.  Сградите тук са предимно малки къщи и хотели, а близостта на квартала с Витоша и центъра, го правят предпочитано място за живеене. Академията на МВР, която се намира в квартал Младост 4, е известна повече като „Симеоново“. Това е поради близостта си с квартала.

Екипът ни от професионални къртачи се е доказал в квартала още от преди 15 години, вече предлагаме пълна гама услугу кърти, чисти, извозва в квартал Симеоново, София. Не е нужно да се плашите от предстоящ ремонт свързан с къртене, оставете това на нас, ние къртим всичко, а освен това и чистим след нас. Цените са ни пакетни и достъпни, не си мислете, че са скъпи – просто направете запитване в сайта и се уверете сами в обратното. Ние ще ви отговорим и сме убедени, че след това ще работим заедно.

Къртенето на стени никога не е било толкова лесна работа, колкото с нашите услуги. Служителите ни са професионалисти в работата си и ще отговорят на очакванията ви. Те са квалифицирани, преминали курс за обучение за работа със съвременната ни техника за къртене и ще се радват да работят за вас! За нас клиентът винаги е прав!

Качествените къртачески услуги са свързани и с услугата за почистване и извозване на отпадъците след тежкия процес. Ние ще извозим строителните отпадъци до сметище в столицата, за да не се налага вие да го правите и всичко това е в цената. Независимо дали се нуждаете от почистване на мазето или къртене на баня, тоалетна или стена … ние сме насреща!

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Симеоново

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана много популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Тя показва, че собствениците на жилището са успели хора. Преди банята основно се използваше за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо и работим изгодно за извозване на отпадъци в квартал Симеоново, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА