Кърти, чисти, извозва в Слатина, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене-на-стара-баня

Всички знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване. Преди започването на самия ремонт , вие ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да може да започнете. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

 • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Слатина.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Слатина, София

Намираме се в квартал Слатина, град София. Жилищният комплекс “Слатина” се намира в източната част на столицата. На юг от комплекса е бул. “Шипченски проход”, на запад – жк “Гео Милев”, стадион “Академик”, зала “Фестивална” и кв. “Редута”. Кварталът граничи и с парк “Редута. Кварталът е изключително тих и озеленен, което го превръща в предпочитано място за живеене сред столичани.

Къртене на баня

Фирма Destroy силно ви препоръчва да наемете специалист по къртенето. Основно той трябва да бъде извикан за премахване на плочки, теракот, фаянс, санитария и други. Това не е само за спестяване на време, но и за да се гарантира, че работата е професионално свършена и без щети за собственика. Премахването на настилката е последната част от къртенето на банята. Това е и най-трудната част и може да доведе до събирането на много мръсотия и отломки. Фирмата ни си е разработила система за изхвърляне на отпадъци, за да може да оставим апартамента ви по-чист от колкото го заварваме.

Професионалните ни услуги за изхвърляне на отпадъци ще ви помогнат за ефективното им отстраняване и поддържането на работното място напълно чисто, така че по-нататъшната работа да може да се извърши гладко и безпроблемно. Наемането на професионална услуги кърти, чисти, извозва не е скъпо, а работата е трудоемка и рискована. За вас тази услуга ще ви помогне и с премахването на отпадъците и няма да се чудите, как и къде да ги изхвърлите.

Докато се опитвате да изчистите банята, има много отломки и много прах, които се събират по време на къртенето. Трябва отново и отново внимателно да се почисти, за да може майсторите да работят спокойно и безопасно по лепенето на новите плочки. Ние ще почистим професионално – не се колебайте и не търсете по-трудни решения. Изкъртените отпадъци могат да бъдат потенциално вредни за вас. В много от старите сгради се открива азбест, а всичко знаем, че той е изключително опасен за хората. Ние предлагаме и услуги за премахване на азбест от вашия дом.

Фирмата ни разполага и със специализирана техника, като контейнери за извозване на смет и ще ви помогнем да изчистите за няколко часа вместо за няколко дни. В Destroy тази услуга се предоставя с голяма лекота и се оценява от всеки, който го е правил сам, непрофесионално.

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Слатина

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана не просто популярен, а дори и задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.
ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА