Къртене на баня в Студентски град- къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Ние знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните за изпълнение дейности. Преди започването на самия ремонт обаче като за начало ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в София. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специални машини, a и специални познания, за да се избегне повреда в ел. или ВиК инсталацията. Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракота и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

  • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко във старата ви баня, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци. Изкъртената баня ще е почистена и готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е банята ви, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Студентски град.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Студентски град, София

Наемете професионалист за къртенето на банята! Фирма Destroy предлага услуги – кърти, чисти, извозва в квартал Студентски град.

Да наемеш професионална компания да разруши (изкърти старите плочки) банята ви е най-добрият начин да свършите тази работа, бързо и безпроблемно. Въпросът е, какво може да предложи фирма Destroy, което да е различно от всички останали фирми? Като начало нашите оценители си знаят работата като пръстите на ръцете си. Всички наши оценители имат значителен опит в работата си в областта на строителството и са запознати дори с изненадващите разходи. Когато получавате оферта за къртене, чистене и извозване на отпадъците на баня, искате тя да бъде възможно най-точна, за да знаете дали ще ви бъде изгодно. Ние уважаваме това и затова винаги даваме точна крайна цена – без изненадващи разходи. Това е важно, защото некоректни колеги примамват клиентите си с по-ниски цени, но впоследствие изкачат тези непредвидени разходи, така крайната сума далеч надминава нашата оферта.

Силно препоръчваме да наемете експерт по къртенето за премахване на всички артикули за баня. Това не е само, за да спестите време, а и за да се запазят цели и непокътнати, без драскотини. Ремонтът, ще ви излезне много скъпо ако повредите при него старата, мивка, тоалетна чини и др. Тъй като макар и стари, те могат да се продадат или да се използват в друго ваше жилище. Така например много софиянци ги пазят за своите вили.

Нашият екип от професионалисти по разрушаване е с голям опит и предоставя услуги на високо ниво, при които липсва небрежност.

След като изберете нашите услуги, ние използваме методичен подход към работата си, като гарантираме, че всяка стъпка се изпълнява точно и безопасно. Фирмата разполага с модерно оборудване, разнородна техника, обучени служители и всичко необходимо, за да извършва дейността си. Така, че да не се налага да търсите други фирми, например за извозване на отпадъците или за чистене. Удовлетворението на нашите клиенти е нашият топ приоритет!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Студентски град

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана изключително популярен. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще трябва да изкъртите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА