Кърти, чисти, извозва в ж.к. Сухата река, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни-отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са изкъртващо ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в ж.к. Сухата река, София

Намираме се в жилищен комплекс Сухата река, град София. Жилищният комплекс Суха Река граничи с квартал Васил Левски, кв. Подуяне, Стефан Караджа и Малашевци.

Най-добрия начин да приключите бързо и безпроблемно с ремонт на банята е като наемете професионална фирма за услуги кърти, чисти, извозва, за да изкърти старите плочки от банята ви. Това ще бъде направено деликатно, коректно и без щети върху електрическата и ВиК инсталация. След къртенето, фирмата ще почисти след себе си и дори ще извози отпадъците до сметище, като си плаща всички такси. Това е голямо удобство, което ще оцените още повече, ако преди това сте правили всичко сам. Например, ако живеете в панелен блок и се наложи да къртите стена или баня, ще имате голям проблем със строителните отпадъци, особено и ако сте над 3-тия етаж. Изнасянето на отпадъците става много трудно, защото се налага те да се пълнят първо в чували и малко по малко да се носят до товарния камион или контейнера за строителни отпадъци под наем. Няма да може да се справите сам, защото ще ви е необходим камион, и повечко хора за носенето. Все пак, ако решите да се опитате без помощ, може сериозно да навредите на здравето си. Въпросът е -заслужава ли си ? Ще спестите малко пари, но после ще дадете много повече за здраве (медицински прегледи, лекари, лекарства и други). Това е напълно безсмислено. Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето, чистенето и извозването на фирма Destroy.

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със комшии и най-вероятно ще ви глобят.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в ж.к. Сухата река

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Сухата река, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Доставка на строителни материали;
 • Демонтаж на кухня;
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА