Къртене на баня в Суходол- къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене-на-стара-баня

Ние знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните за извършване. Преди започването на самия ремонт обаче, вие ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да може да започне ремонтът. Това е много деликатна и трудоемка работа. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специални машини, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракота и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

  • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко във старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Суходол.

Фирма Destroy.bg предлага услуги за къртене на банята в Суходол, София

Квартал Суходол се намира на около осем километра западно от центъра на столицата, близо до квартал Горна баня и град Банкя.

Имате идея за нов дизайн на банята, но не ви се иска да се сблъсквате с тежката и неприятна работа с къртенето на старите плочки и чистенето след това? Не се чудете вече, просто ни се обадете, ние от фирма Destroy сме несравними в услугите кърти, чисти, извозва в квартал Суходол, София!

Фирма Destroy предлага повече от обикновената услуга за премахване на строителни отпадъци. Ние предлагаме услуги за разрушаване /къртене/ и отстраняване на отпадъци за всяка стая във вашия дом или офис. Независимо от вашите нужди, нашият екип от професионални специалисти по разрушаване и отстраняване на отпадъци са готови да ви помогнат с ремонта. Фирмата предлага също услуги за изкопни работи и асфалтиране.
Наемането на екип от Destroy.bg е много лесно – просто направете запитване в сайта и наш служител ще ви даде оферта за вашия проект за обновяване на дома или офиса. За разлика от други компании за премахване на боклуци и контейнери за смет под наем, нашият екип е напълно оборудван, за да се справи с всичките ви нужди свързани с къртене и почистване на отломки, така че не е нужно, да търсите други.

Кърти, чисти, извозва в търговски и офис сгради

Не губете ценно време, за да се опитате да премахнете вградени мебели, да събаряте шкафове или да разрушавате стени в офиса си /при ремонтни дейности/. Нека Destroy е вашето решение за всички ваши нужди за кърти, чисти, извозва в офис сгради. Когато наемете нашия екип за къртене, те ще се погрижат за целия труд, разрушаване, отстраняване на отпадъци и извозване на отпадъците. От премахването старите офис мебели до общите услуги за почистване, нашият екип ще покрие целия физически труд, необходим за стартиращите пред ремонтни дейности – кърти, чисти, извозва!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в Суходол

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана не просто популярен, а дори и задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще трябва да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА