Кърти, чисти, извозва в район Триадица, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене на стара баня

Всички знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване. Преди започването на самия ремонт , вие ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да може да започнете. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

 • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в район Триадица.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в район Триадица, София

Намираме се в район Триадица, град София. Един от административните райони на Столицата. Той включва в себе си жк. Гоце Делчев, жк. Стрелбище, жк. Иван Вазов и централна градска част, кв. Манастирски ливади 1 и 2, жк. Южен парк, западната част на кв. Кръстова вада.

Фирма Destroy предлага професионални услуги кърти, чисти, извозва в район Триадица, град София. Услугите са ни комплексни, бързи, коректни и адекватни. След като изкъртим Вашата стена, ние ще почистим и дори ще извозим строителните отпадъци до сметище в в района на Столицата. Така, клиентът ще бъде максимално облекчен, за да се съсредоточи върху основната част от ремонт. Защото ако трябва да правите всичко сам, ще изгубите страшно много време, усилия и нерви. При това ако разполагате с необходимата техника за къртене и извозване на отпадъците. Вариантът с изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранен, който ще ви създаде проблеми със съседи и ще доведе до глоба от общината. Всичко това е напълно излишно, при нашите достъпни цени, не си струва да се подлагате на всичко това.  Обадете, за да ви направим персонална оферта на телефон 0894 222 891 или ни изпратете запитване.

Фирмата ни разполага с модерна и разнообразна техника с добре обучени служители, готови да реагират по всяко време на Ваша заявка за услуги кърти, чисти, извозва в район Триадица, град София. Можем дори да събаряме цели монолитни сгради без никакви проблеми. Подготвени сме и имаме богат опит натрупан през годините. За нас къртенето е ежедневие и ние сме се специализирали в тази дейност.

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в район Триадица

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана не просто популярен, а дори и задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата, след което ще почистим и дори ще извозим отпадъците до сметище в района на Столицата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради (от тухли, желязобетон и панели);
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.
ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА