Кърти, чисти, извозва в ж.к. Триъгълника, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

къртене-на-стара-баня

Знаете ли, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване? Освен, ако преди започването на самия ремонт, не използвате услуги  кърти, чисти, извозва. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, познания и опит, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

 • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня или тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея в специализирано сметище. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в ж.к. Триъгълника.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в ж.к. Триъгълника, София

Намираме се в ж.к. Триъгълника, град София. Жилищният комплекс е част от административен район Надежда и граничи с ж.к. Надежда 1, ж.к. Лев Толстой, ж.к. Захарна фабрика, ж.к. Фондови жилища и кв. Модерно предградие.

Имате нужда от услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Триъгълника, град София. Благодарение на богатия си професионален опит, Destroy предлага първокласни услуги за къртене и събаряне на сгради. Второто изобщо не е работа за всеки, да събориш сграда си е цяло изкуство. Не си мислете, че е лесна работа, все пак се отделя голямо количество строителни отпадъци и прах при работата и е необходима специализирана техника. Чрез нея трябва по етапно да се събарят различни части на сградата, тъй като е опасно да събориш цялата наведнъж.

При събарянето на етапи, след всеки етап трябва да се разчистват част от отпадъците, за да се улесни достъпа на хора и техника до други носещи конструкции на сградата. Служителите, които изпълняват задачата трябва задължително да са с лични предпазни средства: каска, ръкавици, очила, шлемофон, обувки със защитно бомбе и други. Освен трябва да са изключително внимателни и добре а координират действията по между си. Работата е опасна и при най-малката небрежност, някой може да загине.

Не се наемайте да събаряте сграда/постройка без да имате необходимия опит, не забравяйте, че живеем един живот. Не го рискувайте, за да спестите малко пари. Все пак не си заслужава, защото цените ни са изкъртващо ниски. Служителите на фирмата могат бързо и безпрепятствено да съборят излишната ви постройка, след което ще натоварят отпадъците в контейнери и ще ги извозят до сметище в района на Столицата. След професионалните им услуги кърти, чисти, извозва дори няма да личи, че на това място е имало сграда.

Не отлагайте днешния ремонт за утре, направете хубаво и приятно Вашето жилище и не забравяйте, че за услуги кърти, чисти, извозва може да се обадите на фирма Destroy!

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в ж.к. Триъгълника

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана от препоръчителен, на задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, Тя показва,  че собствениците са преуспели хора, но и най-важното – кара човек да се чувства добре в нея. Да бъде щастлив и горд от постигнатото. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за услуги кърти, чисти, извозва в района на ж.к. Триъгълника, а при необходимост и в цяла София. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата, след което ще почистим и дори ще извозим отпадъците до сметище в района на Столицата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради (от тухли, желязобетон и панели);
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на подови настилки;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на тухли;
 • Доставка на строителни материали;
 • Доставка на инертни материали (пясък, чакъл, филц, тухли, негасена вар, мазилки и други);
 • Машинно и ръчно асфалтиране;
 • Къртене на кухня и много други.
ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА