Кърти, чисти, извозва в Хиподрума, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

изкъртена баня София

Всички знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване. Преди старта на самия ремонт , вие ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате. Това е много деликатна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията.  Не рискувайте здравето си излишно! Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

 • Къртене на плочки, теракота и фаянс

 • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, чиния, шкафове и др.

 • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

 • Къртене и демонтиране на стар сифон, без поражения върху ВиК системата

 • Разширяване на баня/тоалетна, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко в старата ви баня, тоалетна, ние ще почистим, извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт и обновяване. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем как точно да изкъртим и почистим вашата!

Всеки ремонт на баня започва с къртене, а ние сме правилният екип за къртене на баня в Хиподрума.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Хиподрума, София

Намираме се в квартал Хиподрума, град София.  Кварталът е добре устроен и предпочитан за живеене, тъй като се намира близо до центъра.  Това е нашият дом и ние с радост предлагаме услугите си, а именно – кърти, чисти, извозва.

Услуги кърти, чисти, извозва за подпрозорец

Повечето от апартаментите в столицата са с малка площ .Това е така, заради високите цени, особено днешно време. При покупка на имот на старо, най-вече при двустаен апартамент, нашите клиенти желаят да премахнат подпрозореца към терасата, за да може да слеят в едно хол и тераса или спалня и тераса. Това е често срещано решение, наложително, особено за млади семейства с малки деца. увеличава се площта на стаите и става по-удобно. Това е толкова често срещан случай при нас -услуги кърти, чисти, извозва, че според нас това сега е на мода. Нашите екипи действат професионално, бързо и отговорно. Разполагаме с богата гама от инстументи за къртене, работим така, че да нямате проблем с вашите съседи. Спазваме и часовете за пазене на тишина – макар, че на нас не ни е необходимо много време. Ние максимално бързо премахваме подпрозореца, почистваме и изхвърляме отпадъците.

Ако желаете и вие да изкъртите подпрозореца и да съедините стая с тераса -Не се колебайте – обадете ни се – телефон: 0894 222 891!

къртене на подпрозорец софия

Цени за къртене на баня в Хиподрума

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Нуждаете се от услуги кърти, чисти, извозва ?

В наши дни ремонтът на банята стана не просто популярен, а и силно необходим! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото, че собствениците са успели хора. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на почивен спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще се наложи да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

Ние можем да ви помогнем и с :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подови настилки;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на кухня и много други.

Разполагаме с необходимата техника за събаряне на всякакъв вид конструкции и сгради.Реагираме бързо и работим изгодно за извозване на отпадъци в Княжево, София и региона.За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА