Къртене на стени в Хладилника, направа на отвори за врати и др.

къртене на стара баня

Ние от фирма Destroy знаем, че ремонтът на банята е един от най-трудните за извършване. Преди започването на самия ремонт обаче, вие ще имате нужда от услуги  кърти, чисти, извозва, за да може да започне ремонтът. Това е много деликатна и трудоемка работа. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до сметище в Столицата. Не се опитвайте да къртите банята сами, процесът е труден, мръсен и изисква специални машини, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Доверете се на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

  • Къртене на плочки, теракота и фаянс

  • Къртене на стара санитария – мивка, тоалетна, шкафове и др.

  • Къртене на стара вана и извозване на отпадъците

  • Къртене и демонтиране на стар сифон, без да се нарани ВиК системата

  • Разширяване на баня, чрез къртене на бетонна стена или преграда

Освен, че ще изкъртим всичко във старата ви баня, тоалетна, ние ще извозим и изхвърлим и всички строителни отпадъци от нея. Банята ви ще е готова за ремонт. Независимо колко голяма, колко малка или колко стара е тя, ние ще я изкъртим без проблем! Имаме опит със стотици бани в цяла София и знаем точно как да изкъртим и вашата!

Всеки ремонт започва с къртене, а ние сме правилният екип за услуги кърти, чисти, извозва в кв. Хладилника.

Фирма Destroy.bg предлага услуги за къртене на банята в Хладилника, София

Квартал Хладилника се намира в район Лозенец. „Хладилника” граничи с Южния парк на запад, с кварталите „Витоша“ и „Кръстова вада“ на юг, с квартал „Лозенец” на север, с Ловен парк и Софийски зоопарк на изток.

Премахване на стени

Имате ли нужда от услуги кърти, чисти, извозва за премахване на стена? Нуждаете се от помощ, която за да премахнете излишна стена, за промяна в интериора на жилището ви -не се притеснявайте! Фирма Destroy може да ви осигури безопасно и ефективно разрушаване на стени или просто с направа на отвори за врати. Ние разполагаме с всички необходими инструменти за справяне с тази работа. Премахването на стена или направата на отвор за врата не е работа за всеки, първо специалист трябва да прецени, дали тази стена е носеща и ще възникне ли проблем ако се махне. Същото се отнася и за отворите за врати. Най-често нашите клиенти обединяват стая с прилежащата тераса. Наши обучени специалисти, ще ви помогнат с тази част от работата, като ще ви дадат и много ценни съвети. С удоволствие ще преместим дори старите ви мебели или други вещи от стаята, преди да изкъртим стената. За нас не е проблем да помогнем с каквото можем на нашите клиенти!

Ние безопасно и бързо ще разрушим стени, навеси и всичко друго, което трябва да бъде разрушено, така че ще може да се върнете към обичайните си занимания или да обмислите други проекти. Най-добрата част от нашите услуги за кърти, чисти, извозва е отстраняването на отпадъците. Ще напуснем дома или офиса ви по-чист, отколкото беше преди нас!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в кв. Хладилника

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
  • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

В наши дни ремонтът на банята стана не просто популярен, а дори и задължителен! Хубавата баня, тоалетна е признак за положение сред обществото. Широкият хол, обединен с терасата също. Преди банята се използваше повече за санитарни нужди, докато днес все повече започва да прилича на спа център. За да имате мечтаната баня обаче ще трябва да изкъртите и почистите старата. Ние сме винаги на среща за това. Без значение каква е облицовката на банята или каква санитария и обзавеждане има в нея, ние ще я изкъртим цялата!

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА