Кърти, чисти, извозва в кв. Христо Ботев, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са изкъртващо ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в кв. Христо Ботев, София

Намираме се в квартал Христо Ботев, град София.  Той намира се в близост до Летище София и „Ботевградско шосе“ и част е от район „Слатина“ на Столична община. Граничи с квартал „Подуяне“, квартал „Васил Левски“ и ж.к. „Христо Смирненски“.

Ние сме фирмата за кърти, чисти, извозва на квартал Христо Ботев, София. Предлагаме услугите си вече повече от 15 години и сме се доказали като коректна, конкурентно способна и доверена фирма. Ние знаем, че най-голямата реклама, която можем да получим е от доволни клиенти. Те ни препоръчват на свои приятели, близки и роднини, защото ценят високо услугите ни, които са на изкъртващо ниски цени. След, което новите ни клиенти ни препоръчват на други свои приятели и така вече сме имали стотици клиенти.

Къртенето на стоманобетонна стена не е лесна работа и определено не е за всеки. Не се наемайте да го правите без да имате опит, а особено и без специализирана професионална техника за къртене. Може да навредите на здравето си и дори да съборите жилището си или в по-лекия вариант да направите непоправими пукнати върху фасадата или съседни стени. Благодарение на нашите лицензирани услуги кърти, чисти, извозва не е необходимо да рискувате живота и здравето си излишно. Ние ще изкъртим вашата бетонна стена, ще почистим строителните отпадъци след себе си и дори ще извозим боклука до лицензирано сметище в района на Столична община. Всичко това на достъпни цени.

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в кв. Христо Ботев

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на кв. Христо Ботев, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА