Кърти, чисти, извозва в Южен парк, София, къртене на баня – къртене на плочки, фаянс и теракот

строителни отпадъци

Ремонтът на банята е един от най-трудните и сложни за извършване.  Освен това, по време на самия ремонт – оставете без баня и тоалетна. Това налага бързо извършване на строителните работи или изнасяне на квартира /или при роднини/. Нарушава се комфорта на семейството ви, което не бива да продължи дълго. Преди да започнете самия ремонт, ще нуждаете от услуги  кърти, чисти, извозва, за да стартирате правилно и да съкратите ремонтните дейности. Това е много деликатна, неприятна и трудоемка работа, която не е за всеки. Фирма Destroy ще изкърти старите плочки, ще почисти и ще извози всички строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата. Не е нужно да се опитвате сами да къртите банята, процесът е труден, мръсен и изисква специална техника, a и специални познания, за да се избегне повреда в електрическата или ВиК инсталацията. Цените ни са ниски и достъпни, сами ще се уверите, че е така. Просто направете запитване сега и ние ще ви отговорим или се обадете на телефон: 0894 222 891.

Не рискувайте живота и здравето си излишно!  Това е най-ценното нещо в живота. Бъдете професионалист в основната с работа, а за къртене се  доверете на професионалистите от DESTROY, ние ще свършим тежката работа, а вие ще се радвате на крайния резултат.

Фирма Destroy.bg предлага услуги кърти, чисти, извозва в Южен парк, София

Намираме се в Южен парк, град София.  Това е малък квартал намиращ се в близост до едноименния парк, в южната част на града, част от район Триадица. Тук има много сгради ново строителство, които при смяна на собственика се нуждаят от услуги кърти, чисти, извозва за преустройване.

Фирма Destroy предлага услуги за къртене вече повече от 15 години в района на Южен парк, София. Тя разполага с квалифицирани служители, преминали специално обучение за работа с къртаческата техника, с дългогодишен опит в сферата. Destroy разполага с камиони, самосвали, контейнери за строителни отпадъци и всичко друго, което е необходимо за извършване на услуги кърти, чисти, извозва. Стотиците ни клиенти високо ценят работата ни и знаят, че не оставяме нищо недовършено. Освен от професионалното къртене, те остават изключително доволни, че почистваме след себе си и извозваме отпадъците до лицензирано сметище в града. Това е нелека работа заради тежестта на отпадъците и не бива да се подценява, защото който я е вършил знае за какво става на въпрос. Строителните отпадъци се пълнят в чували и се изнасят от жилището до камион на Destroy, след което се почиства още веднъж и камионът заминава за сметището. Напомняме, че изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битови е строго забранено от Столична община и при нарушение следват солени глоби. Имали сме много клиенти, които са ни разказвали, че са се опитали малко по-малко да изхвърлят отпадъците от строителството в контейнерите за битова смет, но поради сигнали от „добри“ съседи, са били глобявани. За което те съжаляват, че не са се обадили по-рано на нас. Не е нужно нощно време да мъкнете тежките чували и тайно да ги изсипвате в контейнера, ако все пак решите да спестите от услуги за къртене и извозване, може да наемете само контейнер за строителни отпадъци. Това ще реши проблема с отпадъците, но тежката, мръсна къртаческа работа си остава на дневен ред. Ако нямате опит може да нанесете повреди например върху ВиК или електрическата инсталация и да оскъпите тройно работата. Освен това си вредите на здравето, поради работа с вибрационната техника и от прахуляка, който се отделя. При носенето на чувалите с отпадъци, вредите сериозно и на кръста си. Всичко това е напълно ненужно!

Бъдете професионалист в основната си работа. Оставете къртенето на фирма Destroy.

Доверете се на професионалистите! Не се колебайте – обадете се на телефон: 0894 222 891!

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в Южен парк

Супер изгодни цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Пакет Баня - теракота и фаянс

25лвлв.до 18 кв.м.
 • най-добра цена

Къртене на фаянс с мазилка

090лв.лв./кв.м.
 • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Фирма Destroy  разполага с модерна техника и опитни специалисти. Реагира бързо и адекватно, като основно специализира в услуги кърти, чисти, извозва в района на Южен парк, София

Нашите услуги кърти, чисти, извозва включват :

 • Къртене на бетон;
 • Къртене на стара зидария;
 • Къртене на баня;
 • Къртене на комин;
 • Къртене на стени;
 • Къртене на подпрозорец;
 • Събаряне на сгради;
 • Извозване на отпадъци (строителни, битови, електроуреди и др.);
 • Почистване на мазета;
 • Къртене на тухли;
 • Къртене на мазилка;
 • Къртене на паркет и ламперия;
 • Къртене на кухня и всичко останало свързано с къртене и разбиване.

За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем !

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти, чисти, извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА