„От Искъра по-дълбоко нема“ и „От София по-голема нема!“, девизът на умния и хитър шоп, е повече от актуален днес, когато столицата надхвърля един милион население. Проблемите на града, непрекъснато нарастващото му население, ни карат да предпочитаме все по-практични решения в ежедневието, които ни дават възможност да отделим някоя и друга минута за себе си. Затова и нашата фирма предлага услугата „кърти, чисти и извозва“ на своите клиенти. Ние пестим време, усилия и куп неуспешни опити, нашите клиенти сами да се справят с ремонтната ситуация у дома.

Нашите услуги

Нашата фирма извършва къртачни услуги на различни видове помещения и постройки, сред които жилища, магазини и офиси. Къртим тухли, бетонни стени, замазки, бани, тоалетни. Също така предлагаме изрязване на метални каси на врати, остъкления на тераси, ВиК и електро услуги.

Предлагаме и почистване, като то се извършва както ръчно, така и с подходяща техника. Чистим всичко, от дворове, през строителни обекти и складове, до мазета и тавани. Цените ни са изгодни, а качеството на ниво.

Освен, че ще почистим, ние можем да направим вашият дом, склад, офис, по-чист и спретнат. Духът от бутилката почистващ препарат, в нашите ръце, не е само анимационен герой от реклама. Ние можем да превърнем всичко в помещенията, в искрящо бяло и по-чисто и от пране, изпрано с най-добрия прах.

Накрая извозваме ненужното, за да не се превръща домът ви в жилище на хлебарки, мравки и гъсеници. Използваме контейнери за отпадъци, в които прилезно събираме боклука и после го депонираме на лицензирано място.

Работим на цени, според вашата конкретна поръчка и ситуация, като накрая ще ви остане и по нещо за касичката.

Защо „кърти, чисти и извозва“ е подходяща услуга за София?

Това, което ние предлагаме, е необходимост за всеки дом и офис, склад или гараж. Можем да ви отървем от скованите и тромави вътрешни стени. Можем да пренаредим устройството на вашия апартамент. След като изкъртим, ще почистим и накрая извозим ненужното. Това спестява време, защото то ни е необходимо повече от всякога, днес. Часовникът тиктака и ни отнема от времето за почивка и сън. Будилникът звъни сутрин и пак забързваме за работа. Освен това, колко по-добре би било, ако някой друг почисти! Да разтреби нечистотията, събирана с години по тавани мазета или в склада, а може би остатъците след ремонт? Всичко това е лесна задача за нас, като срещу не висока сума, ще може да получите цялата пакетна услуга или сегментите й поотделно, за да зарадвате себе си и близките си. Доврете ни се и ние ще изпълним дома ви с уют, комфорт и веселие, след добре свършената работа.