Професионален монтаж на бойлер от фирма Destroy.bg

Монтаж на бойлери по домовете

Фирма Destroy.bg извършва монтажи на бойлери по домовете в град София и региона. Свързването на бойлер не е лесна задача, освен физическа сила, тук е необходим опит и познания, за да не се получат непоправими щети в бъдеще. Всички сме чували за инциденти с гръмнали бойлери и не желаем това да се случи с нас, затова е редно да вземем мерки навреме.

Служителите на фирма Destroy са експерти в монтажа на бойлер, проточен бойлер, нагреватели за бойлер, както и много други. Те имат дългогодишен стаж и опит в тази дейност и са се усъвършенствали. Любезни и отзивчиви са към клиентите и извършват услугата по монтаж на бойлер с внимание към детайла, както казват разговорно „все едно я правят за себе си“.

Всички знаем, че бойлерът в банята ни се крепи на две здрави куку, монтирани с дюбел за стената. Към него върви и електрическо захранване, има монтиран и възвратен клапан като мярка за безопасност, терморегулатор и други. В него влизат и тръби за топла и студена вода, на които е препоръчително да се постави спирателен кран, за да може в случай че има проблем с бойлера или е необходима неговата смяна. Благодарение на тези спирателни кранове, няма да е необходимо да спирате водата на цялото жилище, за такава операция.

Водопроводчиците на фирма Destroy препоръчват свързването на тръбите за топла и студена вода да става чрез „тръба за парно“ и да не се използват меки връзки, защото те лесно се пукат и са причина за наводнения в много жилища. Най-често се пука меката връзка на топлата вода. Представете си ако това се случи докато сте извън жилището си. Кога според вас ще установите теча, а колко щети ще нанесе това върху мебелите и имуществото ви?

Нашите специалисти препоръчват също монтажа на бойлера да се извършва в мокро помещение, защото ако по някаква причина след време се появи авария в него и се появи теч, водата от него да тръгне да капе/тече върху плочки, а не паркет, ламинат и други скъпи подови настилки.

Много неквалифицирани „майстори“ предлагат услуга за монтаж на бойлери, но изборът им не е препоръчителен, защото при неправилен монтаж, това може да доведе до взрив на бойлера или поява на теч, пробив и други. За съжаление в страната има смъртни случаи от подобни ситуации и всеки разумен човек ще прецени, че от квалифициран монтаж на бойлери не трябва да се пести. Веднъж монтиран правилно, един качествен бойлер издържа години наред (често над 10 години без никакъв проблем). Според вас заслужава ли си да пестите от услугите ни за монтаж на проточен бойлер в град София и региона…

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.