Професионален монтаж на моноблок от фирма Destroy.bg

Монтаж на тоалетна чиния, моноблок и тоалетно казанче в град София и региона

Професионален монтаж на моноблок, тоалетна чиния в град София и региона. Всички ще се съгласим, че тоалетната чиния е най използваното нещо в комбинираната баня с тоалетна (това е най-разпространеният вариант в страната, най-вече поради липса на място отделна баня). Нито душа, нито мивката се използват толкова колкото тоалетната чиния.

Обикновено цените не са им скъпи, зависи от екстрите, които желаем да притежава, но някой нови модели имат автоматично вдигане на седалката на тоалетната чиния. Представяли ли сте си такава екстра, а иска ли и вие да я имате… няма проблем с професионалните услуги за монтаж на тоалетни чинии и моноблок от фирма Destroy, вие няма за какво да се притеснявате, а просто ще наблюдавате експерти в действие. Веднъж наели екип на Destroy, вие ще се убедите, че сте направили правилния избор, защото услугите ни са цялостни и няма да има нужда да наемате други специалисти за работата, която е необходимо да се извърши.

Ние сме специализирани дори в услугите кърти, чисти, извозва и можем да изкъртим канал за прокарване на канализационна тръба, отходна тръба и след това да я монтираме, и налепим плочки, където е необходимо. За завършек ще монтираме тоалетната чиния и ще настроим казанчето за водата, така че то да бъде максимално ефективно. Преди старите майстори лепяха с цимент тоалетната чиния/моноблока за плочките, но днешните модели имат специално захващане и чрез дюбели се захващат здраво за пода на тоалетната.

Може да се обърнете към нас за безплатна оферта за:

  • Монтаж на тоалетна чиния с казанче;
  • Монтаж на моноблок;
  • Монтаж на тоалетно казанче;
  • Монтаж на моноблок с хоризонтално оттичане на водата;
  • Монтаж на моноблок с функция биде;
  • Монтаж на моноблок с вертикално оттичане на водата;
  • Монтаж на моноблок с комбинирано оттичане на водата;
  • Монтаж на седалка с функция биде – изключително удобна екстра, която спестява пари от закупуването на специална тоалетна чиния с биде.

Монтирането на тоалетна чиния с биде според мнозина е по-хигиенично отколкото обикновените тоалетни чинии. Като се замислите може би и вие ще се съгласите. Тук особеното е че трябва да се прекара още една допълнителна водопроводна връзка, но за нашите служители водопроводчици – това е елементарно. Така, че не се притеснявайте, изберете смело вашия модел тоалетна чиния и се обадете на телефон  0894 222 891 и ние ще ви направим оферта, на която трудно бихте отказали.

Изберете качествените услуги за монтаж на моноблок в град София и региона, изберете фирма Destroy!

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.