Професионален монтаж на перални по домовете от фирма Destroy.bg

Правилното монтиране на пералня машина е от жизнено значение за дългия и живот в служба на собствениците си. Самият монтаж включва няколко основни стъпки.

Първата е да пренесете безопасно пералнята до новия и дом, след което да я разопаковате. Трябва да бъдете изключително внимателни да не я одраскате или деформирате в следствие на удар при преместване, транспортиране, защото всеки път когато видите щетата по пералнята ще съжалявате, че не сте извикали професионален екип за монтаж на перални.

Второ още преди покупката на пералня е трябвало да решите къде ще бъде тя, защото тя трябва да има достъп до водопроводна тръба, канализационна тръба и електричество и всички това да остава скрито зад самата пералня след поставяне. Ако не сте подготвени за това просто се обадете на фирма Destroy на телефон 0894 222 891 или направете запитване в сайта ни: Destroy.bg и ние ще ви дадем безплатна оферта. Сигурни сме, че тя ще ви хареса и наши ВиК специалисти, водопроводчици ще пристигнат на място, за да прекарат водопроводна и канализационна тръба, необходими за монтаж на пералнята. Те ще изкъртят там където е необходимо, но не се плашете, те ще оправят всичко след себе си и дори ще почистят. Всички разбираме, че открито прекараният водопровод е неприятна гледка, да не говорим за канализационна тръба. Затова не трябва да се пестят средства и усилия всичко това да се направи.

Трето след като сте подготвили мястото за поставяне на пералнята се махат транспортните болтове, които пречат на барабана да се върти. Ако това не се направи, много за кратко ще имате работеща пералня, сами разбирате защо. След което внимателно се приближава до избраното място и се правят връзките към канализационна тръба, водопроводната тръба и накрая електрическата система. Пералнята се поставя на мястото за употреба и се нивелира. Изключително важна стъпка, която ще удължи живота на вашата пералня, иначе лесно биха се разбили лагерите и пералнята ще подскача при центрофугиране. Както каза наша клиента при монтаж на новата и пералня „ Все едно отива да простира“. За да не се стигне до подобно положение изберете професионален монтаж на перални по домовете от фирма Destroy.

На пръв поглед всичко това изглежда лесно отстрани, освен когато се опиташ да го направиш, а прекарването на електрическа инсталация – нов контакт до мястото на новата ви пералня не е шега работа. Ако се извършва от човек без квалификация и опит, може да има дори фатален изход. Не си струва риска и усилията, когато има професионална фирма за монтаж на перални по домовете – фирма Destroy.bg!

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.