Професионален монтаж на сифон от фирма Destroy.bg

Професионален монтаж на всички видове сифони за баня, тоалетна, мокро помещение и други от фирма Destroy.bg в град София и региона. ВиК специалистите на нашата фирма с лекота могат да помогнат при необходимост от:

 • Монтаж на подов сифон;
 • Монтаж на линеен подов сифон;
 • Монтаж на подов сифон с клапа;
 • Монтаж на линеен сифон за вграждане на плочка;
 • Монтаж на сифон с клапа и воден затвор;
 • Монтаж на стенен сифон за баня;
 • Монтаж на триъгълен сифон;
 • Монтаж на триъгълен сифон със страничен изход;
 • Монтаж на ъглов подов сифон;
 • Монтаж на Shower Drain;
 • Монтаж на дизайнерски сифони;
 • Монтаж на тънък сифон и други;

Трябва да имате в предвид, че качеството на сифона в банята е от значение, защото от него зависи правилното отичане на водата. На никой не му е приятно, когато си взима душ да се образува локва и да залят с мръсната вода („да плува в мръсотиите си“, както казват разговорно). Затова бързото оттичане на водата е от голямо значение за един страхотен душ след тежък работен ден.

            За монтаж на сифон в по-стара сграда препоръчва сифонът да е снабден с воден затвор, а ако канализацията ви е свързана директно към близко речно корито, задължително се поставя възвратна клапа. Тя няма да позволи при покачване на нивото на водата в речното корито, мръсна вода от реката да навлезе през канализацията обратно в дома ви, както често се случва на много места в страната. Разбира се хората още след първото наводнение си взимат поука, но трябва ли да се стига до това. Трябва ли наводнение да ви нанесе щети за стотици лева, за да сложите една възвратна клапа за стотинки. Важна особеност е че при линейните сифони за баня също има възможност за окомплектоване с клапа и воден затвор, а това от своя страна защитава от проникване на насекоми и неприятни миризми през канализацията. Често при така наречения „Южен вятър“ в жилища без воден затвор в канализационната мрежа, връща неприятна миризма на шахта и канализация, което само по себе си е изключително неприятно за живущите, а представете си ако в този момент имате и гости – ще се изложите пред тях.

            Фирма Destroy не се притеснява, че трябва да извърши услуга по къртене и прекарване на канализационна тръба и монтаж на сифон, защото тя се е специализирала в тази си дейност и я върши ежедневно. Работата не ни плаши, а ни носи удоволствие и удовлетвореност. Служителите ни са любезни и отзивчиви, добре обучени и с богат професионален опит.

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.