Професионален монтаж на спирателни кранове от фирма Destroy.bg

Спирателните кранове са от изключително значение при проблем във водопроводната система, защото те са нашата възможност да спрем водата и да ремонтираме, премахнем проблема с нея. При старите метални, поцинковани тръби този проблем се решаваше трудно, защото тръбите се режеха по размери, след което се правеше резба по тях, за да е възможно монтирането и беше необходима скъпа техника и много време. Днес с новите тръбопроводи, смяната на спускан тръбопровод в пъти по-лесна. Много е важно, както сами разбирате, да се спре водата преди да започне ремонта по повредения участък. Без спирателен кран, това ще е трудна задача, а благодарение на неговото наличие обаче, работата започва бързо.

Ще ви разкажем набързо интересен случай от работата ни, в кухнята на наш клиент, се разваля кухненският смесител и започва да тече вода зад кухненския плот. За да спре теча, клиентът ни спира водата от главния кран, защото той не е сложил спирателни кранове за топла и студена вода за този смесител. Обикновено те се слагат под смесителя и остават скрити в кухненския блок, защото смесителя се връзва под мивката. Собственикът решава, че няма да вика професионалисти и ще се справи сам. Купува смесител, инструменти и започва опити да смени батерията, но уви захващането му е отдолу под мивката, а тя е метална ламарина /евтина и много разпространена мивка/, достъпът до захващащите болтове е труден, необходими са допълнителни инструменти, но човекът дори не предполагал, че има такива.

Неуспешно се опитал да разлепи кухненската мивка от плота и решил, че ще чете по форуми и ще пита по специализираните магазини, за да не дава пари за майстор. През това време семействотот му буквално остава без вода, защото тя е спряна от главния кран, няма вода дори в тоалетната. При пускане на водата от главния кран, теча в кухнята вече е дори по-голям и я наводнява. Да не споменаваме, че е нямал монтиран спирателен кран на топлата вода на бойлера и тя се е източила цялата в кухнята му, защото не минава през главния кран разбира се и няма начин да се спре. Преди да ни повикат, жена му вдига голям скандал и клиентът ни решава, че не може да пести от подобна услуга.

Ние пристигнахме възможно най-бързо и отстранихме проблема, като интересното е че клиентът пожела поставяне на спирателни кранове на всички смесители, бойлера и тоалетната чиния, за да няма подобни затруднения в бъдеще.

При необходимост от :

  • Монтаж на спирателни кранове;
  • Монтаж на сферични спирателни кранове;
  • Монтаж на ъглов, комбиниран спирателен кран;
  • Монтаж на спирателен кран за пералня с втулка;
  • Монтаж на трипътен спирателен кран и други

се обърнете към фирма Destroy!

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.