Професионален монтаж на съдомиялни машини от фирма Destroy.bg

Монтажът на съдомиялна машина е изисква сериозна предварителна подготовка и замервания, на мястото за монтаж. Обикновено, съдомиялната се вгражда в кухненския бокс и поради тази причина, трябва да оставите празно разстояние, шкаф с размерите на съдомиялната, така че когато тя пристигне да пасва идеално. След като сте избрали вашата марка и модел, обърнете внимание на размерите и ги кажете на вашия дърводелец, който ви монтира кухненското обзавеждане, за да проектира специален шкаф за целта.

            За да може да се монтира една съдомиялна, на нея и необходимо да има достъп до електричество, достъп до водопроводната тръба и достъп до канализационна тръба, които да са на удобно разстояние точно в този специален шкаф. Ако не сте подготвени, дърводелецът може да почака с монтирането, а вие се обадете на фирма Destroy.bg и наши специалисти ще подготвят мястото за съдомиялната, като прекарат нова водопроводна инсталация, нова канализационна инсталация и електричество до избраното място, като разбира се всичко ще остане скрито зад кухненското оборудване. След което, при монтаж на кухненското, нека този шкаф стои празен, докато пристигне съдомиялната и тогава не повикайте отново, за да направим професионално монтиране на съдомиялна машина.

            Веднага щом наш екип пристигне, ще направи нужните замервания и ще започне подготовка за монтаж на съдомиялната.

            Първо : съдомиялната се разопакова, като се премахват всички предпазни елементи и фолио, и се взимат накрайниците, които са специално за монтаж към кухненско шкафче. Те от своя страна се разпробиват и един по един се захващат за вратата на кухненското шкафче. За по-голямо удобство, вратичката се сваля. Тук не бива да забравяме, че трябва да монтираме специалния декоративен индикатор, какъвто имат повечето съдомиялни машини. Той се захваща към вратичката, полускрито отдолу. Прозрачен е и стои красиво при монтаж.

            Второ: Съдомиялната се поставя в кухненския шкаф, като се свързва с накрайниците на водопроводната инсталация, канализационната инсталация, но не и към електрическата инсталация. Тя остава последна, с цел мерки за безопасност. Вратата на шкафчето, вече оборудвана с накрайниците за свързване със съдомиялната, се захваща към нея, като се прави връзка с индикатора. Съдомиялната се нивелира, с помощта на нивелир и въртене на крачетата, подобно на пералня или сушилня.

            Трето: Вратата се монтира към останалата част от кухненското оборудване и се захваща здраво. Поставят се изолационни елементи между отвора на съдомиялната долу и шкафчето, които остават напълно скрити под шкафа.

            Последно: Включвате съдомиялната към електрическото захранване и сте готови за употреба.

            Изглежда ли ви лесна задача, определено не е. Затова ако не се чувствате сигурни, че може да се справите със задачата, просто се обадете на телефон 0894 222 891 и професионален екип за монтаж на съдомиялни машини в град София и региона от фирма Destroy.bg!

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.