Професионално отводняване на мазета, дворове, шахти от фирма Destroy.bg

Фирма Destroy предлага услуга по професионално отводняване на мазета, дворове, шахти, къщи, офис сгради, производства и други. Продължителният престой на голямо количество вода води до поява на мухъл, влага и структурни слабости в сградите. Мухълът се премахва страшно трудно след като веднъж се появи, a е много опасен за здравето при продължителен престой в помещение, в което има. При наличие на малки деца, незабавно ги преместете от тази стая и извикайте специализиран екип, да премахне влагата, причината за поява на влага и чак тогава и мухъла.

Много често след проливен дъжд в сгради, които имат проблем с хидроизолацията, се наводняват мазетата. Продължителният престой на водата в тях е опасен и трябва незабавно да предприемете мерки по отводняване на мазето. Тогава на помощ може да ви се притече фирма Destroy. Нашите екипи ще реагират незабавно и с помощта на мощните ни 3-цолови помпи (центробежни), помпи за високо налягане (високонапорни, бутални), ще източат водата от мазето и ще почистят щателно. Предимство на фирмата ни е, че предлагаме и комбинирани услуги по почистване и извозване на отпадъци.

Веднъж наели нашите услуги, Вие може да бъдете напълно спокойни, че работата ще се свърши от начало до край, мазето ви ще се източи, а всички отпадъци, кал и мръсотии ще бъдат щателно почистени. Отпадъците ще бъдат извозени до сметище в района на град София, като всички такси за депониране ще бъдат платени. Ние работим със сключени договори и ползваме преференциални цени. Не е нужно да изхвърляте неправомерно отпадъците в контейнерите за битова смет и да сте изложение на риск от санкции. Ние ще направим това вместо вас, но законно и то след като изпомпаме мръсната вода от наводнението извън сградата ви.

Всеки един занаят си има своите тънкости и е добре когато правите нещо важно, да използвате специалист, чиято професия е точно това. Не пестете пари за сметка на качеството, услугите са ни евтини и достъпни и всеки може да си ги позволи финансово. Оборудвани сме с нови мощни помпи, които ще изпомпат водата за минути и наличието на отпадъци в тях не е проблем. Те са оборудвани със специални водовземателни цедки и имат монтирани допълнителни филтри за мръсна вода, непосредствено преди помпата. По този начин си гарантираме, че ще изпомпаме и най-замърсената вода. Ако имате градинска помпа и се опитате да източите водата от мазето си, което се е заляло по време на наводнение, е възможно да я повредите и разходите ви за отводняване да станат по-големи.

Не забравяйте, че в никакъв случай не трябва да пускате моторна помпа да работи в затворен обем, това ще изразходва кислорода в помещението и изходът за хора, които дори за секунди пребивават в него, може да бъде фатален!

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и служител на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.