Професионално откриване и отстраняване на течове от фирма Destroy.bg

Фирма Destroy предлага услуга по професионално откриване на течове от водопроводна или канализационна система, баня, басейн, в подземен гараж и други. Фирмата ни се е специализирала във ВиК услугите, затова и разполагаме с всички необходими инструменти за поправка, отстраняване на течове. Работим на територията на град София и областта.

Ние предлагаме и услугата за откриване на течове в подпокривното пространство, но ще ви споделим една малка тайна. Качете се там по време на проливен дъжд и сам ще откриете всички основни течове, а ние ще ги поправим един по един. Не е необходимо вие да рискувате живота си, качвайки се на покрива в опит да ги ремонтирате. Оставете поправката на пробойните на професионалистите, а вие се съсредоточете върху основната си работа.

Нашите служители могат да открият и течове по инсталацията на парното, като по този начин ще ви спестят средства, които иначе отиват „на вятъра“. Появата на влага в един дом е сигурен признак за наличие на теч, а ако той не бъде открит и отстранен навреме ще се появи мухъл. Той както всички знаем е страшно вреден и опасен за здравето на човек. Изключително нездравословно е да живеете в помещение, в което има влага. Може да си причините сериозни проблеми с белите дробове и като цяло с дихателната система. Не отлагайте този проблем, а се обадете веднага на телефон  0894 222 891 и наш специалист ще реши проблема ви. Ние ще ви направим оферта, на която трудно бихте отказали. Цените ни са ниски и достъпни, разполагаме с аварийни екипи и покриваме територията на цяла област София.

Знаете ли, че колкото е по-влажно едно помещение, толкова е по-трудно то да се затопли. Нормално е, влагата първо трябва да се изпари, а това отнема енергия/топлина. Накратко, ако помещението ви е влажно, то ще се затопля по трудно. Така че имате и икономическа сметка, да извършите ремонта, колкото се може по-рано. Така вие ще спестите пари и нашите услуги ще ви излязат безплатни и дори ще сте на печалба.

За откриване на течове, фирма Destroy използва модерни методи и похвати, които са се доказали през годините. Дългогодишният ни опит, ни е усъвършенствал и днес ние предлагаме първокласни услуги по откриване и поправка на течове. Нашите ВиК специалисти се справят с проблемите без да създават нови, за разлика от неквалифицирани хора предлагащи същите услуги на пазара. Не се доверявайте на всеки срещнат. Ние сме фирма с доказан опит и лицензи, даваме гаранция за труда си!

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.