Професионален монтаж на отоплителни инсталации от фирма Destroy.bg

Монтаж на парно отопление в град София и региона.

Професионален монтаж на парно отопление предлага фирма Destroy.bg на територията на цяла област София. Ние разполагаме с необходимата техника и инструменти, както и с добре обучени, квалифицирани служители с богат опит в извършването на услугата по монтаж на парно отопление. Ние ви гарантираме, че веднъж сключим ли сделка с вас, ще я изпълним качествено без да имитираме дейност като някой некоректни фирми на пазара. Вие може да бъдете напълно спокойни, че ще изградим качествена отоплителна инсталация, която ще издържи години наред без никакви проблеми.

            Ако се колебаете с избора на отоплителна система, наш специалист по монтиране на отоплителни системи ще ви консултира за правилния избор във вашата ситуация. Много е важно монтажът на отоплителната инсталация да се извърши от човек с познания и опит в инсталирането на системи за отопление. Това е така, защото при неправилен монтаж на системата, тя няма да има същата ефективност, което ще се отрази пряко на джоба ви. Затова не пестете от монтажа, за да не ви излезе многократно по-скъпо!

            Монтажът на парно е тежка и трудоемка задача, може би сте гледали прословутия български филм „Парно“, ако е така не си мислете, че трябва да правим толкова големи дупки в стените ви и че ще виждате с комшии, а още по-малко притеснени трябва да бъдете, че ще си тръгнем без да довършим работата. Служители на  фирма Destroy са експерти в услугите по кърти, чисти, извозва и за тях пробиването на отвори за прекарване на отоплителни тръби е рутинна задача, която изпълняват като хирургически разрез.

Може би най-трудната и специфична задача при монтажа на отоплителна инсталация е свързването на разпределителната кутия и монтажа на самия котел. За щастие фирма Destroy притежава едни от най-добрите служители в бранша и за тях тази работа е като призвание. Да монтират перфектната отоплителна инсталация с минимални загуби !

Ние професионално изпълняваме и други задачи свързани с обезвъздушаване на инсталацията на парното ви, както и всички други услуги свързани с монтажа на котел и отоплителна система.

През годините сме осъществили мечтите на много наши клиенти и се изпълнявали следните отоплителни инсталации:

  • Клиентът живее на 1 етаж, а мазето му е точно под него. Тогава котелът се поставя в мазето под него, като важно условие е наличието на коминно тяло в мазето, ако не трябва да се иззида нов. Този вариант е много добър, защото котелът няма да заема място и ако той е на дърва или пелети, няма да има нужда да носите тежките чували, а си спестявате и опушването на стените. Котелът сам по себе си е добре топлоизолиран, за да няма загуби на топлина, както и тръбопровода до жилището.
  • Друг трик е навъртането на тръбите по пода, един вид се получава подово парно отопление, който ако живеете на първия етаж е добра идея. В най-тежката зима няма да ви се налага да ходите в чехли в жилището си!

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.