Професионално отпушване на канали, сифони, тоалетни чинии от фирма Destroy.bg

Фирма Destroy предлага услуга по професионално отпушване на канали, шахти, тоалетна чиния, сифон, мивка и други. За нашите специалисти няма нерешим проблем, те са оборудвани със всичко необходимо за борба със запушвания на канализационната система. Може да разчитате на нас дори за отводняване на мазе, двор, изкоп и други. Разполагаме с мощни моторни помпи, които да източат водата от наводнението и да я насочат към най-близката шахта, далече извън дома ви.

Най-често екипът ни реагира на сигнал за запушена тоалетна чиния. Това се получава при изхвърляне на отпадъци в нея, които с течение на времето се натрупват и предизвикват сериозно запушване, за което препаратите за отпушване на канали не помагат. С тях може да се справи само професионален екип, снабден с подходящото за целта техническо ВиК оборудване. Много често причината за подобен тип запушване са изхвърлени дамски превръзки, мокри кърпички, дамски тампони, бинтове, превръзки, лепенки, тоалетна хартия, руло на тоалетна хартия и ред други.

С течение на времето тези отпадъци, бавно но сигурно се напластяват и стават като мощна „бетонна“ преграда, която предотвратява нормалното преминаване на водата, докато изцяло не я спрат. Тогава може да е много късно и ако нямате подходящата техника, може да се стигне до къртене и подмяна на канализационна тръба. Това е изключително неприятна и трудоемка задача, която ние сме готови да извършим за вас. Все пак, за да я избегнете, просто вземете навременни мерки и ни се обадете веднага щом забележите първите признаци на запушен канал – неприятна миризма и бавно оттичане на водата. Повярвайте ни, спестете си време, пари и средства – действайте докато запушването е още в началото.

Замисляли ли сте се, че ако се запуши тоалетната ви чиния, вие къде ще ходите по голяма и малка нужда? А според вас, ще има ли неприятна миризма само в тоалетната или в цялото жилище. Най-страшен е моментът, в който откривате, че тоалетната чиния е запушена, гледката е неприятна, ако точно след като се ходили по голяма нужда. Става ви леко неприятно докато четете нали, но няма как – това са неща от практиката, с които служителите на фирма Дестрой се сблъскват всеки ден и е по-добре да се замислите сега над тези неща отколкото, когато е твърде късно. Забавената реакция води до сериозни проблеми.

Обадете ни се още в началото на проблемите ви с канализацията, за да не се стига до къртене и подмяна на канализационни тръби. Това е много крайна фаза, много рядко се случва да се стигне чак до такова запушване. Обикновено нашата мощна техник се справя с всякакви проблеми!

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и служител на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.