kartene-gorna-baniaРазрушаването на структурни елементи е трудна и опасна работа. Тя трябва да се извършва от опитни специалисти, които използват специално оборудване. Нашата компания разполага с квалифицирани професионалисти, които ще разрушат стените от тухла, дърво, монолит и други материали на разумна цена.

Може да поръчате разглобяване на прегради и носещи елементи, за да не се притеснявате за проблеми със сигурността. Ние ще намерим оптималното решение дори за много трудна задача. Сътрудничество с нас, вие се доверявате на професионалисти.

Нашата  българска фирма, работеща в сферата на Кърти Чисти Извозва вече повече от 15 години.
Основното  предимство е стриктното спазване на сроковете. Ние не начисляваме авансово плащане за демонтаж на тухлена стена или преграда. Вие получавате пълната сума след получаване на работата. Нашите майстори използват специално професионално оборудване, което намалява цената на услугите.

Имаме:

  • Значителен трудов опит;
  • Минимални условия на услугата;
  • Гарантирано спазване на нормите за разрушаване;
  • Достъпни цени за разрушаване на стени от всякакви материали;
  • Разрушаване на стените
  • Техническа предварителна инспекция на съоръжението за разрушаване;
  • Оценка на състоянието и условията на демонтиране;
  • Избор на подходяща технология за разрушаване и оборудване – демонтажът на тухлена стена не трябва да причинява увреждане на близките структури и комуникации;

Извозване на строителни отпадъци.

Тази операция се извършва с цел подобряване на комуникацията между помещенията или условията на живот. Следователно всички дейности трябва да се извършват правилно и в съответствие с изискванията за безопасност. Ние ще извършим разрушаването на стената в панелна къща или тухлена сграда, частна вила или офис. Можете да ни поверите  демонтаж и монтажни работи с висока степен на сложност.

Разходите за разрушаване на конструктивен елемент ще бъдат повлияни от редица фактори – дебелината на обекта и материала на неговата конструкция, работните условия и възможността за използване на специално оборудване. Ние предлагаме демонтаж на стени, цената на която ще се изчислява честно.

Независимо от какво е направен вашият дом – панел или тухлена девет етажна сграда – определено ще има носещи стени и само вътрешни прегради. Вторият може да бъде отстранен без никакви последствия, в нарушение на целостта на първите, което ще доведе до сериозни проблеми, които заплашват не само дома ви, но и цялата сграда. Но понякога замисленият проект изисква да се направи едно отваряне на едно конкретно място и може би стената е изцяло съборена.

Във всеки случай не трябва да прибягвате до разглобяване, без да сте се запознали с етажния план. Ако нямате такъв, свържете се с бюрото за техническа инвентаризация или се опитайте сами да определите носещите стени.