Професионална подмяна на електрически инсталации от фирма Destroy.bg

Фирма Destroy изгражда цялостни електрически инсталации за дома и офиса, нови или подмяна на съществуващи. Ние разполагаме с екип от професионални електричари, които са готови да извършат услугата по всяко време на денонощието, но по-добрият вариант е да изберете монтаж на електрическа инсталация още при строежа на жилището. Така ще сте сигурни, че разполагате с професионално изградена електрическа инсталация, на която може да разчитате десетки години, но ако това не е възможно ви препоръчваме ви при покупка на старо жилище да смените изцяло електрическата инсталация, дори токовите кръгове за осветлението. Това е необходимост, защото с времето изолацията на кабелите старее с годините на експлоатация и изолиращата и способност се губи, ако сте виждали стари кабели, знаете добре за какво говорим. Продължителната им експлоатация може да доведе то късо съединение, претоварване на инсталацията съответно и пожар в жилището.

Новата електрическа инсталация има редица плюсове като безопасност и устойчивост на пренапрежения, модерно електрическо табло с автоматични предпазители, намален риск от претоварване на токов кръг – наш специалист ще изчисли необходимото сечение на проводника, за да нямате проблеми при експлоатация. Имайте предвид, че прекалено малкото сечение на проводника води прегряване на проводника, стапяне на изолацията и пожар, а прекаленото голямото води до ненужно оскъпяване на инсталацията. Сечението трябва да отговаря на консумацията, за да бъде всичко в норма и да се радваме на ползите от електрическата енергия.

Според статистиката над 80 % от причините за пожар в сгради са от късо съединение, а то се получава при неправилно проектирана електрическа инсталация или повреден електрически уред. Това е риск, който никой не иска да поеме, затова и не бива да се пести от квалифициран електротехник. За офис и бизнес сгради безупречната електрическа инсталация е изискване, за да може да застраховате имота си на ниски цени. Не редки са случаите, в които застраховател отказва застраховка на офис сграда, заради проблеми с електрическата инсталация.

Често при работа се случва хора да усещат миризма на изгоряла пластмаса или се чуват странни шумове от работещи електрически уреди. Прекалено мощни електрически консуматори могат да повредят неправилно оразмерената електрическа инсталация.

При необходимост от подмяна на стара електрическа инсталация с нова на територията на град София и региона, обадете се на фирма Destroy. Ние разполагаме с професионална техника за къртене, чрез която с лекота ще премахнем старата инсталация и ще направим канали за прекарване на нова електрическа инсталация. За нас не е проблем да къртим и плоча, за да прекараме контакт в мазето или да къртим стена и да прекараме електрически контакт на терасата – идеален за ползване на електрическа скара. Повечето електрически контакти ви дават свобода за разполагане на електрически уреди из цялото жилище, без да разпъвате разклонители, в които по късно да се спъвате, а и стоят грозно.

Фирма Destroy може с лекота да подмени старата ви електрическа инсталация с нова, модерна и сигурна!

Не чакайте най-лошото да се случи, обадете се още днес на телефон 0894 222 891 и специалист на фирма Destroy ще реши проблема в зародиш. Дори ако само искате да проучите цени и да получите оферти – обадете ни се и ще ви дадем безплатна оферта или направете запитване от сайта ни!

ВиК и електро

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.