Отпушване-на-тоалетни-чинии-каналиФирма Destroy предлага услуга по професионално отпушване на канали, шахти, тоалетна чиния, сифон, мивка и други.

Най-често екипът ни реагира на сигнал за запушена тоалетна чиния. Това се получава при изхвърляне на отпадъци в нея, които с течение на времето се натрупват и предизвикват сериозно запушване, за което препаратите за отпушване на канали не помагат. С тях може да се справи само професионален екип, снабден с подходящото за целта техническо ВиК оборудване. Много често причината за подобен тип запушване са изхвърлени дамски превръзки, мокри кърпички, дамски тампони, бинтове, превръзки, лепенки, тоалетна хартия, руло на тоалетна хартия и ред други.

Почистваме канализация в: магазини, хотели, ресторанти, барове, клубове, кафенета, развлекателни и търговски центрове, автомивки, промишлени магазини, столови, жилищни комплекси, складове, офис сгради, мазета. Почистването на канализационната система на частните къщи е услуга, която предоставяме много по-често от други.

Почистване на канализацията – предотвратяване на блокажи, диагностика – ние ще извършим всички тези работи максимално ефективно и бързо, за дълго време ще премахнем проблема с канализацията във вашата къща или апартамент. Хидродинамичният метод е най-подходящ за почистване на външни канализации.

Признаци на запушване.

Признаци на започнато запушване, на което трябва да обърнете внимание своевременно:

  • – процесът на теч в мивката, вана, тоалетна чиния, душ кабина, към други места на теч;
  • – водата застоява в мивката,  в банята, в тоалетната, в канализацията, нивото на водата в кладенеца се повишава и често кладенецът е напълно запълнен;
  • – от отвора за източване започва да идва много неприятна миризма на застояла вода;
  • – в случай, че в банята се появи запушване, мръсната вода ще няма да се оттича, когато водата е включена в кухнята, със запушен щранг, нивото на водата може да се повиши в тоалетната и дори да препълни тоалетната.

Ако е имало блокиране в частна къща, преди да продължите с елиминирането му, трябва да отворите приемния кладенец или септична яма и да се уверите, че тя не е запълнена до крайност.

В този случай трябва да се обадите на фирма Destroy , която предлага услуга по професионално отпушване на канали.