Техническите помещения на различни сгради – а именно мазета, тавански помещения, често са в лошо санитарно състояние. Междувременно почистването на такива места е просто необходимо поради редица причини. Самите жители могат да направят това, но е по-лесно да се свържете с фирма, която предлага тази услуга.

Как да почистим мазетата:

  • Извозване на боклук, стари мебели и строителни материали;
  • Почистване на всички повърхности от прах и мръсотия;
  • Дезинфекция, освежаване (ако е необходимо);
  • Почистване на пода (ако е възможно).
  • Важно е мазетата да са чисти.

Почистване на мазе

В такива помещения понякога се натрупва прах, мръсотия, боклук и отпадни продукти от гризачи. Те трябва да бъдат премахване от време на време:

  • Тези натрупвания могат да причинят различни инфекции у хората;

В мазетата някои съхраняват зеленчуци (цвекло, картофи, моркови, лук), които впоследствие ще се използват като храна, което означава, че мазето трябва винаги да е чисто и сухо;

Нуждаете се от почистване и изхвърляне на нежеланите боклуци от мазето, гаража или тавана? Попаднали сте на правилното място! Фирма за кърти чисти извозва – DESTROY предлага качествено почистване на мазето или тавана до блясък!

Ние бързо ще го измием, ще премахнем боклука, ще изчистим мазето

Почистването на мазетата на жилищните сгради е доста трудна работа, която, по-специално, е съпроводена с изхвърляне на отпадъци, борба с неприятните миризми. Освен това в повечето мазета осветлението е слабо.

Много по-удобно е да поръчате почистване на мазетата на специализирана фирма, отколкото сами да решавате проблеми.

Фирма за кърти чисти извозва – DESTROY предлага всички видове почистване на мазета: общо почистване, почистване след ремонт, след повреда на канализацията и др. Нашите опитни специалисти ще почистят бързо помещенията с помощта на специални инструменти и оборудване, след което ще извозят боклука.