извозване на отпадъци след къртенеВсяка година, благодарение на появата на новите технологии и повишаването на стандарта на живот, изискванията за това как трябва да се почистват жилищата се увеличават. Хората в града са много заети. Ето защо, почистването на жилищните помещения все повече се превръща в много професионално. Само с използването на специални технологии, оборудване и високоефективни почистващи препарати е възможно да се постигнат перфектни резултати – лъчиста чистота на дневната.

Нуждаете се от почистване и изхвърляне на нежеланите боклуци от мазето, гаража или тавана? Попаднали сте на правилното място! Фирма за кърти чисти извозва – DESTROY предлага качествено почистване на мазето или тавана до блясък! Без значение какво сте натрупали в мазето и тавана, ние ще го изнесем на ръце, ще го натоварим и ще го изхвърлим на законно сметище в София! Изнасяме стари мебели, дрехи, електроуреди, кашони и какво друго се сетите. По желание на клиентите, в стълбищата и мазетата може да има и редовно санитарно почистване, чиято цена винаги остава на достъпно ниво.

Извозване на боклук

Компанията предоставя услуги за отстраняване на боклука в строителните и други организации, както и на физически лица. Ако искате изхвърлянето на отпадъци да се извършва съгласно всички правила, трябва да се доверите на професионалистите.

Ще почистим стаята, апартамента, опаковаме цялото боклук, ще го извадим, натоварим го в транспорта и ще го вземем.

Почистване и изхвърляне на отпадъци на апартаменти и къщи

Ако сте натрупали много боклук у дома, от който трябва да се отървете, тогава нашият персонал ще помогне да се оттегли. Те ще почистват апартамента, опаковат и зареждат ненужните неща в колата и ще вземат боклука на сметището. Сега не е нужно да се притеснявате за транспортирането и обработката. Ние ще се погрижим за всичко.

Отстраняване на отпадъци от строителни обекти и нежилищни съоръжения

По време на строителството е много важно да се поддържат чисти и своевременно да се избавят от ненужните материали и други отпадъци. Тяхното присъствие не е безопасно за строителите, а също така силно затруднява и усложнява работния процес. Ще събираме отпадъци от строителни или производствени обекти бързо, професионално и евтино.

Плащането на услугата за изхвърляне на отпадъци може да се извърши във всеки удобен за целта начин (в брой, безкасово). Сключването на договори за износ и обезвреждане на отпадъци, произведени от нашите експерти бързо и лесно. При подаване на поръчка се вземат предвид индивидуалните характеристики на всяка поръчка.

Най-трудоемката и трудна задача е отстраняването на отломки. На първо място, такъв товар се нуждае от предварително опаковане в тесни и трайни торби. След това, за да извадите боклука от строителната площадка, е необходимо да вземете кола, специално предназначена за изнасяне на тежки и маркови стоки. Затова най-приемливият изход от такава ситуация е да се наеме специализиран автомобил за събиране на отпадъци. Разполагаме с конкурентни цени за извозване на строителни отпадъци, с товарене и разтоварване.

Нашите предимства

  •  Голям автомобилен парк – различни товари.
  • Отстраняване на отпадъци от всички размери и обеми от мебели до строителни отпадъци.
  • Индивидуален подход към всеки клиент.
  • Работим с юридически и физически лица, в брой и безкасово.
  • Ние гарантираме
  • Решаване на проблеми с боклука възможно най-скоро.
  •  Спазване на всички регламентирани правила за извеждане и депониране на битови и строителни отпадъци.
  •  Справедливи цени.
  •  Обучени професионалисти.