Почистване на жилище след смърт и дълго престоял труп в град София и региона

почистване след престоял труп

Професионално почистване след смърт, извозване на битови отпадъци, дрехи и мебели до депо. Почистване след смъртен случай при голям престой на трупа в жилището от фирма Destroy.

За съжаление често се случва възрастен човек, който рядко поддържа връзка с близки и приятели, да почине и дълго време да не бъде открит. Обикновено те биват открити от съседи, които усещат силна миризма и забелязват липса на активност в жилището на починалия. Миризмата обикновено е пронизваща, но в началния етап съседи често я бъркат с проблем с канализацията, тъй като никой не предполага, че най-лошото се е случило. Още повече ако този съсед рядко е излизал и не е контактувал много с останалите жители на сградата.

Случаите са още по-неприятни ако починалият човек е имал домашен любимец като котка или куче. Няма да ви описваме тази ситуация, защото тя е крайно неприятна. При дългия престой тялото започва да се разлага, като то става потенциален източник на биологични зарази и престоят до или в близост до него е опасен. Докосването на мебели и дрехи, които са били в близост до трупа е рисковано и не ви го препоръчваме. Освен това силната миризма се пропива по тях и в останалата част на жилището и е препоръчително, ако те не са скъпи, по-добре да се изхвърлят, но ако желаете те ще бъдат и детайлно почистени. Разполагаме с необходимата техника и почистващи материали, както и с добре обучен екип, който професионално да почисти и да премахне всяка следа от скорошната смърт в жилището.

Фирма Destroy.bg предлага дискретно и професионално почистване след смърт в София.

След изнасяне на тялото от специализираните органи, незабавно се обадете на телефон 0894 222 891 и професионален екип на фирма Destroy ще почисти в детайли и ще изхвърли замърсените мебели, дрехи, килими и други, за да може след тях вие спокойно да влезнете в жилището и дори да живеете в него, без никакви притеснения, без следа от случилото се. Не се опитвайте сами да почистите без разполагате със специална екипировка, дезинфектанти и препарати, защото както казахме по-рано има опасност от биологични зарази. В процеса на разлагане на тялото участват много микроорганизми и опасността е реална, трябва незабавно да се почисти и до пълно почистване и в детайли. Разложеният труп е отделил телесни течности и патогени, които са силно заразни не бива да влизате в контакт с тях, защото чрез тях се пренасят почти всички познати болести. Пазете здравето си и избегнете излишен риск от почистване след дълго престоял труп. Бъдете професионалист в основната си работа, а професионалното почистване след смърт оставете на фирма Destroy.

Фирмата ни разполага с техника за почистване на килими, дивани, матраци и с лекота ще извършим тази неприятна задача вместо вас. Не е нужно вие да се сдобивате с тежки спомени от ужасната ситуация, с подобни гледки и миризми не се свиква, колкото може по-скоро трябва да се почисти и дезинфекцира. Нашият екип ще опакова и извози до сметището всички отпадъци от жилището, които разбира се вие пожелаете. Цялата предпазна екипировка на служителите ни се унищожава след работа. Тя е специална предпазна екипировка за еднократна употреба. Да не забравяме, че риска от пренасяне на болести огромен и ние не рискуваме. Вашето здраве и здравето на екипа ни е от първостепенно значение!

Служителите ни са добре обучени, квалифицирани и много учтиви в предвид деликатната ситуация, в която се намирате. Разбират, че починалият е бил ваш близък и ще ви помогнат в този труден момент по най-подходящия за всяка обстановка начин.

Изберете фирма Destroy в този труден момент, за да почисти и премахне всички потенциални опасности за вашето здраве, сигурни сме че вие си имате много по-важна работа и не е нужно да се подлагате на този ужас – почистване след разложен труп.

почистване след смърт
дезинфексация след труп
товарене и извозване на изкъртена мазилка

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за услуги кърти, чисти, извозва с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА