къртене-на-подпрозорец-софияНа мнозина изглежда, че няма особен проблем в пробиването на врата в стената. Често такива самоуки строителни работници са изправени пред факта, че пробиването на отворите завършва с необходимостта от основен ремонт на повредената стена.

За да избегнете свързани проблеми с решението на тази трудна задача – съветваме ви да го прехвърлите върху раменете на професионалисти, които са служителите на нашата фирма.

Ние от DESTROY сме екип професионални къртачи, предлагащи кърти чисти извозва услуги от най-висок клас и на най-изгодна цена. Гордеем се с дългогодишният ни опит в къртенето, като винаги сме се старали да предоставим на нашите клиенти коректност, приятна комуникация, надеждност и винаги добре изпълнена работа.

По време на работата на нашия екип ние със собствените си ръце направихме повече от дузина преустройства и разрушаване на носещи стени под отворите в различни къщи и апартаменти. По време на нашата работа не се появи нито един недоволен клиент, което не е случайно.

Факт е, че една от основните задачи, по които сме специализирани, е разрушаването. По-специално, ние извършваме събаряне на отвори на носещите стени по най-модерните технологии, използвайки в работата си само модерно оборудване.

Как да разрушаваме отворите?

В нашата практика използваме три различни метода, за да изкъртим стената за бъдещото отваряне. Това е:

  • Изрязване на отвора;
  • Пробиване на бъдещото отваряне;
  • Избиване на вратата (не се притеснявайте, използвайки тази опция, използваме професионални инструменти).

Процесът на разрушаване на отвори може да се различава в зависимост от вида на стените, тяхната здравина и други характеристики. Често неопитни строители незабавно прибягват до нокаутирането на отвора. В някои случаи това води до сериозни повреди по цялата стена, като по този начин принуждава собствениците да харчат допълнителни пари за ремонт на стената.

При нас подобни проблеми няма да възникнат. Преди да предприемем демонтирането на пролуките, ние правим задълбочено проучване на стената, правим необходимите измервания и едва след като сме сигурни, че методът на демонтиране е избран правилно, ще продължим да работим.

Такъв подход към изпълнението на тази задача позволява не само да се осигури процеса на изпълнение на работата, но и ни дава възможност да го направим възможно най-бързо, тихо и чисто.

Нашата мисия е да предоставим на Вас нашите клиенти една качествена услуга, на цена достъпна за всеки бюджет! Пристигаме на адрес с няколко човека от екипа и ще свършим цялата работа.

Обадете ни се! Ще се радваме да ви помогнем!