sabariane-na-sgrada-karteneТози тип разрушаване предполага поетапно разглобяване на къщата: Първо, покривът се демонтира, покривът се отстранява допълнително от щайгата. Следващият етап разглобява къщата на трупите, подовете и основата се демонтират от последния етап. Разглобяването на дървена къща с демонтаж на отделни части прави възможно повторното използване на материали за строителни нужди, въпреки че си струва да се отбележи, че този процес обикновено е доста дълъг и отнема от един до пет, а понякога дори и повече работни дни, в зависимост от сложността на конструкцията, както и индивидуалните подходи за демонтаж, разрушаване. Също така си струва да се подчертае, че този тип демонтаж, демонтаж е един от най-дългите и като правило скъп в сравнение с механизирания или комбиниран метод на разрушаване, демонтаж.

Разрушаване на дървена къща по механизиран начин:

Първата стъпка при разрушаването на дървена къща е подготвителната работа. Това включва: Mодготовка на място за специализирано оборудване, както и подготовка на подстъпи и пътища до мястото, където ще се извърши разрушаването на дървена къща. Трябва да се отбележи, че този тип демонтаж е най-бързият и сравнително евтин, а също така отнема много по-малко време за работа. От минусите: Като правило материалът, от който се състои къщата, не е подходящ за по-нататъшна употреба.

Демонтаж на дървени къщи по комбиниран начин:

Това е типът на събаряне на дървени къщи, може би най-оптималният. Той комбинира и двата метода на демонтаж: Ръчен и механизиран. Всички етапи на разрушаване, демонтиране се редуват при необходимост, въпреки че основната роля все още играе машината.

По отношение на времето този тип разрушаване може да отнеме от един до 3 дни. Зареждането на боклука и извозването на боклука и при трите типа се извършва едновременно с разрушаването и съответно не влияе на времето. Всеки тип събаряне има свои собствени нюанси, например при тухлени къщи се изисква малко по-различен подход, въпреки че основните етапи са сходни при всички видове.

Цената на разрушителната дейност

Следните фактори влияят върху цената:

 • Местоположението;
 • Размерите на къщата (дължина, ширина);
 • Наличието на втория етаж,  таванско помещение или неговото отсъствие;
 • Материалът, от който е направена къщата (обшивка, изолация и др.);
 • Наличието на боклук в къщата, който подлежи на изваждане и изхвърляне;
 • Наличието на пътища за достъп директно до къщата (в случай на ръчно разглобяване, отдалечеността на мястото за зареждане на контейнери от къщата);
 •  Наличието на близки структури и насаждения, които трябва да бъдат запазени (ако има такива);

Наличието на основа.

Като се вземат предвид всички тези фактори, се формира цената на събарянето.

Защо трябва да приемаме работата на нашата фирма DESTROY?

 • Имаме богат опит в разрушаване на всички видове къщи.
 • Има всички необходими инструменти и оборудване.
 • В нашия парк има всякакъв вид оборудване, което е предназначено за определен тип разрушаване.
 • Има самосвали и контейнери за сметосъбиране.
 • Нашите къртачи извършват голям брой разрушителни дейности на къщи и сгради.

Опитът и уменията на нашите професионалисти водят до качествена и добре координирана работа, което прави възможно завършването на процеса най-бързо.

Обади ми се! Щастливи сме, че правим всичко за вас!