sabariane-na-sgrada-karteneВсеки модерен град се характеризира с гъсто населени сгради, високи понякога прекалено близо един до друг.

Развитието на града рядко се отпускат нови строителни обекти, най-често жилищните сгради или обществените сгради, които или са станали неизползваеми, или просто възпрепятстват развитието на нови, най-често се разрушават. Тук трябва да се свържете с нашата фирма „DESTROY“ – Фирма за Кърти Чисти Извозва услуги на територията на цяла София, която успешно се подготвя и извършва различни видове разрушаване и демонтаж на жилищни сгради.

За да започнете сътрудничество, трябва да се свържете с нашите професионалисти и да организирате среща. Ще сключим двустранно споразумение, съгласно което ще бъдем длъжни да съборим жилищна къща или друг имот.

Трябва да организирате преместването на наемателите, ако те все още живеят в сградата, предназначена за разрушаване, или премахнете цялото оборудване, което все още може да бъде полезно. Разглобяваме жилищна сграда, не се интересуваме от нея, но докато сградата не бъде пусната, няма да започнем работа. Вие, като клиент, сте длъжни да ограничите достъпа на външни лица до обекта, така че по време на разрушаването да не пострадат.

Като цяло, то се извършва на няколко етапа.

На първия етап от разрушаването на къщата, тези структури, които все още могат да бъдат полезни или трудни за унищожаване, се демонтират. Например, противопожарните стълби се разглобяват, отстраняват се тръбите, които могат да бъдат на покрива, и металните листове се отстраняват от покрива, ако са тапицирани от тях.

На втория етап се отстраняват остатъците от покрива, по-често се използват кранове. На третия етап стените се разрушават, а на четвъртия етап фундаментът на сградата се разглобява, така че при последващото копаене на изкопа строителите да не се намесват.

Има и пети етап – извозване на строителни отпадъци в най-близкия център за рециклиране, като тази работа може да бъде поверена и на нашата фирма. В резултат на това ще получите напълно безплатна услуга, където можете да започнете строителните работи почти веднага.

Ако има ограда около жилищната сграда или промишлените сгради, които разрушаваме, нейното разглобяване трябва да бъде поръчано заедно с другите допълнителни работи. Такъв подход ще ви позволи да спестите определена сума пари, финансирането никога не е излишно по време на строителството.

В случай, че предварително знаете, че ще трябва да демонтирате жилищна сграда, тогава цената на тези работи трябва да се заплати предварително на общата оценка. Благодарение на този подход ще можете да планирате по-добре загубата на средства и очакваните инвестиции, което означава, че определено ще има достатъчно пари за изграждането на жилищен комплекс, търговски център или офис сграда.

Нашата фирма се препоръчва на партньори и колеги като надежден бизнес партньор, защото ние винаги спазваме тази дума и не нарушаваме договорените срокове, които правят нашите редовни клиенти щастливи, една от които можете да станете.