sabariane-na-sgradaМного по-трудно е да разрушите основата, отколкото сграда или къща, разположена върху нея. Може да копаете основата с дни и да постигнете желания резултат след няколко месеца. Но такъв метод е неефективен и отнема много време. За решаване на подобни проблеми се предоставя уникална услуга – разрушаване на основата. Нашата фирма  DESTROY сме екип професионални къртачи, предлагащи кърти, чисти, извозва услуги от най-висок клас и на най-изгодна цена. Ни се занимаваме с този тип работа на професионално ниво и изпълняваме целия процес ефективно и бързо.

Съвременните технологии, методи и специално оборудване опростяват работата с минимален ръчен труд. Достатъчно е да попълните заявление и специалистът веднага да отиде на адреса, за да анализира обекта. Основният метод на процеса ще бъде определен в зависимост от характеристиките на скелета на конструкцията.

Разрушаване на основата

Има няколко варианта за това:

  • Пневматично – използването на специални инструменти под формата на чук.
  • Използването на диамантени инструменти е предимно изкуствено, които са по-евтини. Полагат се върху стоманобетонна повърхност.
  •  Хидравличен чук – къртачите бързо разграждат структурата на отделни части.

Друго нестандартно решение е използването на вода. Основата е предварително направена с отвори, които се пълнят с течност под високо налягане. Изливането на вода има уникален ефект. Дизайнът е напълно разрушен и за това не е необходимо да се извършват продължителни и трудни процеси.

В повечето случаи разрушаването на основата се извършва ръчно с помощта на бетонни прекъсвачи. Това е най-добрата бюджетна вид услуга. Предимството е, че нашата фирма притежава мощен парк от превозни средства, които включват багери с хидравличен чук, въртящи се машини.

Бързо разрушаване – бързо и високо качество

Разрушаването на основата е работа изискваща прецизност, защото от това зависи стабилността на дадената сграда. Много експерти разбират важността и сложността на този процес на работа и подхождат към неговото решение възможно най-рационално. Възможно е разрушаването на основата след цялостна оценка на нейното състояние, определяне на ефективен метод.

Най-малкият тип основа оставя много и различни боклуци. Ще бъде доста трудно сами да се отървете от  отпадъците. За да намалите разходите, нашата фирма ще предостави такава услуга, а служителите бързо ще заредят боклук в товарна кола или контейнер, който ще ги изхвърли на сметище.

Цената на разрушаването на основата ще зависи от това колко далеч се намира съоръжението, тъй като ние сме специализирани в региона на София и  областта. Също така цената включва сложността на работата, участието на оборудването и т.н. Гарантирането на качеството е основният приоритет на сътрудничеството.