събаряне-на-стара-къщаНашата компания притежава всички лицензи и разрешителни за извършване на събаряне на сгради. Специалистите на фирмата спазват стриктно екологичните, санитарните, противопожарните и други стандарти. Спазването на сроковете и качеството на работа е абсолютен приоритет в нашата работа.

Индустриално разрушаване

Разрушаване на промишлени съоръжения включва както разрушаване на къщи, складове, подове, така и разрушаване на всички сгради на площадката –  стени и прегради на складове и хангари и т.н. При поръчка за демонтиране на промишлени съоръжения, в края на определения период ще получите разчистена зона, която можете да използвате по ваша преценка.

Разрушаване на сгради и съоръжения

Често разрушаването на къща в неизправност изисква почти точност и сериозна технологична подготовка. В различни случаи, разглобяването на сградата, нашите специалисти от фирма DESTROY, която е  работеща в сферата на Кърти Чисти Извозва са принудени да комбинират няколко вида специално оборудване за извършване на различни задачи, както и да комбинират механизираното разрушаване  с ръчен демонтаж. Това ви позволява да извършвате работата по демонтажа на сгради и съоръжения компетентно, ефикасно, бързо и ефективно.

Разрушаване на тухлени сгради

Разрушаване на стари тухлени сгради. Те издържаха срока на годност и не е лесно да се разглоби тухлената зидария. Ето защо, свържете се с нашите специалисти, които не само безопасно демонтират тухлена сграда, която обгражда тухлена къща, но и изхвърлят отпадъците от разрушаване.

Разрушаване на дървени сгради и конструкции

Към днешна дата разрушаването, демонтирането на дървени къщи става все по-популярен процес. Разглобяването на дървени къщи и други конструкции предполага много сериозна и задълбочена подготвителна работа, която е в рамките на компетентността на нашия професионален екип.

Разрушаване на комбинирани конструкции

Много сгради са построени с различни материали: Тухла, метал, бетон, дърво. Затова в такива случаи използваме комбиниран подход, използвайки специално оборудване и опитни специалисти.

Разрушаване на стоманобетонни конструкции и сгради

Разрушаването и демонтирането на къщи, сгради и конструкции, направени от стоманобетон, изисква използването на диамантени технологии, използвани във връзка с класическите съвременни схеми за разрушаване и демонтаж. Нашата компания разполага с необходимото оборудване и опитен квалифициран персонал за извършване на такава работа.

Разрушаване на метални конструкции

Има два основни вида демонтаж на метални конструкции. Разглобяване постепенно и бракуване. Постепенното разглобяване включва последователно демонтиране на стени, подове, различни поддържащи конструкции и покрития, които остават подходящи за повторна употреба. При прилагане на втория метод, разглобяването на метални конструкции се извършва за кратък период от време. И материалите са подготвени за доставка до скрап.

Разрушаване на бетонни конструкции и сгради

Особеността на този демонтаж е, че разрушеният бетон след специална обработка може да се използва повторно в процеса на строителство, а неподходящите се рециклират.

Разрушаване на прегради

Разглобяването на прегради в стари сгради, както и в сградите, които функционират, е доста специфично събитие, което изисква задължително наблюдение на изпълнението на всеки етап от работата, както и мобилизирането на всички възможности.

Разбиване на подове

Това е трудна и опасна работа, която, ако не са изпълнени необходимите стандарти, води до разпадане както на горния етаж, така и на цялата структура. Нашата компания се задължава да извърши демонтажа на подове от всякаква сложност в най-кратки срокове.

Разбиване на стени

Стените, в зависимост от това каква функция изпълняват, са разделени на два вида: Носещи  или преградни. Ето защо за извършване на демонтажни работи е желателно да се обърнете към специалисти, за да избегнете неприятности.

Разбиване на основата

Тези работи могат да се извършват по няколко начина: Използване на диамантено рязане, използване на невзривни смеси. Но най-евтиният и най-ефективният начин – с помощта на хидравлично оборудване. Какъв метод за разглобяване на фундамент ще бъде оптимален за вас, независимо дали този или онзи метод ще ви хареса – нашите специалисти винаги ще отговарят на тези и други въпроси.