brokkBrokk  e роботоризирано разрушаване, контролирано разрушаване и дистанционно разрушаване

Разрушаването може да доведе до различни рискове, свързани с безопасността, от смущения на потенциално вредни прахове до падащи отломки и бетон. Ето защо здравето и безопасността винаги са нашите най-важни приоритети. Стремим се да гарантираме, че както хората, които извършват работата, така и широката общественост, са защитени от всякакви потенциални опасности, доколкото е възможно, като прилагат различни мерки за безопасност в съответствие с конкретните изисквания на задачата. Нашите роботизирани услуги за разрушаване Brokk са един от най-ефективните начини да се гарантира, че всички в района са защитени от опасностите от разрушаването.

Оборудване за разрушаване Brokk е сред най-високо ценените в света, съчетаващо най-съвременната технология за дистанционно управление с превъзходна мощност за бърза и ефективна работа. Когато нашите опитни екипи са оборудвани с тази изключителна техника, винаги можете да очаквате отлични резултати и да имате спокойствие, че работата се извършва възможно най-безопасно.

Нашето най-модерно роботизирано оборудване ни позволява да извършваме дистанционно разрушаване, което означава, че нашите оператори не трябва да се намират в непосредствена близост до разрушената структура. Това естествено прави процеса много по-безопасен, тъй като отстранява опасността от злополуки. С иновативното си 3-фазно електрическо захранване няма токсични изпарения, за които да се тревожите, така че работната среда остава много по-чиста и по-безопасна за всеки, който може да е в района.

Точността на оборудването означава, че можем да извършим високо контролирано разрушаване, като запазим всички области, които трябва да бъдат запазени, като същевременно безопасно отнемаме частите на сградата, които трябва да бъдат премахнати. Тъй като машината премахва голяма част от физическата работа, свързана с разрушаването, нашите оператори могат да продължат да извършват по-дълги и завършени проекти много по-бързо, което води до повишаване на ефективността и спестяване на време и пари.

Дори и най-трудните задачи не са проблем, когато използваме тази техника. Компактното, лесно управляемо оборудване може да има достъп до затворени пространства и други трудни ситуации много по-ефективно, отколкото може да направи един оператор. С различни приспособления това роботизирано оборудване може да се справя с много видове строителни материали и да се движи с лекота на различни терени, с минимален шум и вибрации.

Ако имате предизвикателна задача за разрушаване, която да бъде завършена, ние сме компанията, която може да направим всичко това до най-високите стандарти, осигурявайки контролирана работа, като използваме най-новото и най-доброто роботизирано оборудване за разрушаване.

Свържете се с нас за допълнителна информация как нашите услуги могат да повишат ефективността, да подобрят безопасността и да увеличат печалбите на вашия сайт.
Едно от най-вълнуващите развития през последните години в строителната индустрия е разгръщането на роботизирани разрушителни единици.

Системата за разрушаване на Brokk предлага много положителни предимства, когато се използва ефективно, включително:

  • – Несравнима безопасност на оператора поради дистанционното управление на машината;
  • – Експлоатацията без отработили газове, осигуряваща малко или никакво замърсяване на въздуха;
  • – Лесен и маневренен метод за максимална ефективност;
  • – Достъп до затворени пространства, които не работят с традиционните машини;
  • – По-голяма мощност, отколкото барабанът с подобен размер.

Роботната система Brokk може да се добави и с копаещи кофи, грайфери, ножици, процесори и бетонни ножове. Роботизираните методи за разрушаване и тяхното използване ускорява нашата работа, поддържа нашите контрагенти безопасни и ограничава замърсяването на въздуха, като същевременно извършва разрушаването по възможно най-точния начин.