товарене и извозване на изкъртена мазилкаШирокото развитие на строителния сектор води до натрупване на голямо количество отпадъци на строителни площадки: тухли, скрап, остатъци от покриви, остатъци от строителен камък и др. Най-добре е професионалистите да поверят почистването на строителните отпадъци, за да избегнат риска от злополуки, както и да ускорят процеса. DESTROY е българска фирма, работеща в сферата на Кърти Чисти Извозва предоставя услуги за събаряне и ръчно почистване на строителни. Като допълнение към почистването, ние предлагаме пълен набор от услуги за третиране на този вид отпадъци.

Нашите услуги:

Всички мерки за почистване на строителните отпадъци и извозването им на специализирани депа. В този случай нашите специалисти предоставят услуга за извозване на строителни отпадъци с контейнери или по други начини.

Поръчка на контейнер за самостоятелно събиране на строителни отпадъци. След напълване на контейнера или по желание на клиента специалистите на нашата фирма изнасят боклука до мястото на изхвърляне или дезинфекция.

Предлагаме най-висок клас услуги, оборудване и превозни средства за извозване на отпадъците.

Нашите предимства:

Цялата работа се извършва в съответствие с всички законодателни стандарти и изисквания на процеса;

Ние работим с отпадъци от всякакъв клас на опасност, осигурявайки правилно събиране, транспортиране, преработка или изхвърляне. Това позволява на нашите партньори да бъдат сигурни, че няма да имат проблеми със закона и че всички задължения ще бъдат изпълнени изцяло и в съответствие с условията на договора;

Цялото оборудване, което използваме редовно, преминава поддръжка и е в добро състояние. Има и специално оборудване. Благодарение на което можем да поемем изпълнението на най-сложните поръчки.

Търсим индивидуален подход при работа с всеки проект, за да гарантираме оптимален баланс между качество и цена на услугите.

Ако се интересувате от ръчно почистване на строителни отпадъци, както и по-подробна информация за другите ни услуги, моля, свържете се с нас по всеки удобен начин. Нашите експерти ще се радват да ви посъветват. Ръчно отстранете строителните отпадъци по всяко време, удобно за вас. Ние отчитаме всички желания на клиентите и изпълняваме работата бързо и ефективно.