събаряне-на-стара-къщаНеобходимо е да съборите дървена стена? Търсите фирма, която би го направила професионално, бързо и евтино?

Вие сте попаднали на правилното място! Ще направим всичко спретнато и бързо!

Обадете ни се! Ние ще ви посъветваме за всички тънкости на работата и ще изберем най-добрия вариант за цена и качество!

Събарянето на дървени стени, като правило, се изисква в стари апартаменти, построени в далечното минало. Структурата на стената се състои от дъски, към които са прикрепени дървен материал, а след това циментова или варова мазилка. В повечето случаи най-правилното е да премахнете такива стени, тъй като те вече са остарели.

Най-често те са леки, повърхността на мазилката се руши върху нея дори с малък удар с чук, има и неприятна миризма, освен това, те „не могат да направят това“ и съответно да ги ремонтирате не е рентабилно, тъй като ще бъде много по-скъпо от поставянето нова стена.

Етапи на демонтаж на дървената стена:

Започваме разрушаването на дървената стена, като изключваме окабеляването, след това отстраняваме мазилката, това се прави с перфоратор в режим на дробиране и широко острие. Работата се извършва доста бързо:

Обърнете внимание, че на този етап режещ трион е най-добрият вариант в сравнение с други инструменти. Доста бърза подмяна на файлове от желязо на дърво, трион без разлика, реже абсолютно всичко.

Други инструменти като брадва, носач за нокти или друг подобен инструмент могат да забавят процеса за дълго време, тъй като има много голям брой нокти, които се режат по-лесно, отколкото издърпват.

Половината от стената вече е премахната, можете да разглобите долната й част:

Полученият боклук се пълни в торби, а дървените елементи на стената се подреждат отстрани. изрежете стените на части, които няма да е трудно да се повдигнете и носите до машината. Всъщност една от основните задачи е да почистите стаята от получените отломки по време на демонтажа на дървената стена.

Нашата фирма DESTROY е българска фирма, работеща в сферата на Кърти Чисти Извозва вече повече от 15 години. Още от създаването на фирмата, идеята ни беше много проста – да предложим на клиентите една качествена услуга на добра цена. Днес можем да се похвалим с повече от 1000 успешно реализирани обекта в цяла София и околността. През годините майсторите на нашата фирма са натрупали богат опит и знания, които използват с лекота и дълъг професионализъм при разрушителните дейности.
Обадете ни се!