Дори да е добре оборудвана, модерно построена къщата не е напълно защитена от пожар. След пожар възстановяването е много трудна задача, често единственото решение в тази ситуация е нейното събаряне.

Огънят е способен да унищожи всичко. Независимо от материала, от който е построена къщата. Пожарът, който  възниква в нея, буквално за няколко часа, може да я превърне – в овъглена унищожена напълно сграда. Да, пожар, това е катастрофално, но не се отчайвайте. В края на краищата разрушаването винаги е последствие и можете да направите  преустройство и подобно твърдение важи и за изгорелите къщи.

Разрушителните работи на къща след пожар често се състои от събиране на овъглените останки, разпръснати около обекта. Рядко една къща издържа на високи температури, обикновено вече в края на пожар, тя се разпада сама. Но дори ако самата рамка на къщата не се е срутила напълно, не се препоръчва да я възстановите или още повече да я съборите сами.

Дори оцелялата тухлена сграда след пожар губи експлоатационните си качества. Следователно възстановяването й няма смисъл. В такива случаи извършваме разрушаването на къщата след пожар с помощта на трактор. Но ако сградите са били изградени от дърво, тогава събарянето  на изгорели къщи се извършва с помощта на динамичен кабел, раздробявайки оцелелите елементи на сградите на отделни парчета.

Инструментите, които използваме за изгорелите елементи от къщата са:

  • Лопати;
  • Колички.

Цялата колекция от изгорели малки елементи от къщата се извършва от нас ръчно с помощта на лопати. По-често целият процес е дълга и тежка работа по транспортиране на овъглените предмети на количка до специален контейнер. През зимата този процес е малко по-сложен поради изгорелите въглени, замръзнали помежду си, превръщайки се в трудно пробиващ се през монолитен блок лед. За да разбием леда на малки парчета, използваме кирки.

За да се извърши безопасно разрушаването на опожарената къща, съветваме ви да се свържете с нас „DESTROY“ – Фирма за Кърти Чисти Извозва. Ние бързо ще завършим събарянето на къщата, като по този начин ще ви спестим  тъжните  мисли за старата къща с по-интересни за изграждането на ново жилище.

Професионално, бързо и най-вече безопасно разрушаваме  всякакви сгради, къщи, блокове и постройки. Специализирани сме в събарянето на сгради, без значение от техния размер и вид. Дългогодишният ни опит в събарянето на сгради в комбинация с добре подготвеният ни екип от специалисти в разрушаването, ни дават възможност да поемем всеки един обект.