сваляне на мазилкаТърсите компания, която да го направи професионално, бързо и евтино?

Вие сте дошли на правилното място!

Събарянето на мазетата е сложен и труден процес, който изисква професионален подход. Много хора измамно вярват, премахването е много по-проста работа от изграждането.

Въпреки това, мазетата и свързаните с тях конструкции изискват специално внимание, особено ако са разглобени без разрушаване на самата стая – например, когато мазето трябва да бъде възстановено или напълно реорганизирано и актуализирано за ползване като офис, жилище и др.

Приблизителен списък на изпълнение:

  • Премахване на вентилационни шахти и вентилационни канали;
  • Разглобяване на всички съществуващи тръбопроводи;
  • Премахване на контакти, ключове, осветителни тела;
  • Премахване  на скрити електрически кабели;
  • Къртене на подови настилки и плочи;
  • Разбиване на панели и врати и събаряне на рамките на вратите;
  • Разбиване на стени и носещи подове;
  • Необходимо е анализ на сутерена и на конструкциите;
  • Отстраняване на строителни отпадъци в депа.

Събарянето може леко да варира в зависимост от състоянието на сутерена и начина, по който е бил използван, но в най-общ вид се свежда до горепосочените мерки.

Почистване на сутерена

Този вид работа се търси не само с пълно разрушаване на сгради и почистване на територията за ново строителство, но и с основен ремонт и преструктуриране на съществуващи структури. В първия случай е необходимо пълно демонтиране на мазета, а на второто – частично.

Въпреки това, независимо от конкретния случай и необходимата работа, по-добре е да се свържете с фирма DESTROY, работеща в сферата на Кърти Чисти Извозва , която се занимава с къртене и разбиване на всички видове конструкции, за да се избегнат проблемни ситуации в бъдеще. В хода на работата може да възникне непредвидена ситуация и специалистите може просто да нямат необходимото оборудване за отстраняване на един или друг обект.

Нашата фирма предлага на своите клиенти пълна гама от разрушителни дейности от всякаква степен на сложност. Специалистите имат богат опит в строителната индустрия и са готови да изпълняват поставените задачи с високо качество и за кратко време.

Използва се само най-модерното и високотехнологично оборудване, спазват се всички стандарти за безопасност, което означава, че не трябва да се страхувате от злополуки на работното място, непланирани престои и неволно увреждане на имущество, което би попречило на по-нататъшната му работа.

Реорганизацията на сутерена чрез частично събаряне на конструкциите може да включва пълното отстраняване на подови настилки, врати, реконструкция на помещението и частично разрушаване или изграждане на стени. Такива събития ще ви позволят да оптимизирате пространството според вашите нужди, увеличавайки неговата функционалност.

Не трябва да забравяме обаче, че много от работата с носещи конструкции, свързани с реконструкцията, изискват задължителна координация с инспекцията по жилищно строителство и при никакви обстоятелства не могат да бъдат извършвани от непрофесионалисти. Когато става въпрос за мазета, това се дължи не толкова на качеството на строителните работи, а на опасността от тяхното провеждане и по-нататъшното използване на реорганизираните помещения.

Обадете ни се! Ще се радваме да ви помогнем!