пробиване-на-бетонКогато старите ви стопански постройки развалят цялостната картина на двора и само депресират общия изглед, не забравяйте да поръчате анализ на навеса на професионална фирма, която се занимава с такава дейност. Нашите професионалисти бързо ще ви помогнат и ще ви избавят от проблемите, свързани със събарянето на конструкцията. За някои изглежда много просто да съборят стените и да разбият пода, но това е само на пръв поглед. Всъщност има определена технология на работа.

Събарянето на навеси без документални доказателства е възможно, когато не е отбелязано на кадастралния план. Ако конструкцията е включена в общата техническа документация, трябва да се внимава за наличието на разрешение за събарянето. Такива въпроси трябва да бъдат решени преди приключването на процеса, за да се избегнат възможни затруднения.

  • Характеристики на процеса на събарянето
  • Има два начина за разглобяване:
  • Механична.
  • На ръка.

По-ефикасно е да се извърши събарянето точно с помощта на специално оборудване. Факт е, че много често градинските инструменти са разположени под развалини. Вили, лопати, стари гребла, ножове могат да причинят сериозни наранявания и щети. Авариите водят до непредвидими последици, дори ако се спазват правилата за безопасност. Ако това не е възможно, тогава навесите ще трябва да бъдат съборени с помощта на професионалните ръце на нашият екип. Ръчно, много внимателно покривът и стените ще бъдат елиминирани. Цената на демонтажа ще зависи от метода на неговото изпълнение и конструктивните характеристики.

Разходите се формират от критерии като:

  • Отдалеченост.
  • Сложността на дизайна.
  • Площта на обекта.
  • Материалът, от който е изградена.

За да съборите навеса на обекта, първо трябва да извършите подготвителни работи и да осигурите достъп до автомобили. Самото събаряне се извършва на основата отгоре надолу.

Когато покривът, стените, таванът, фундаментът се събарят, целият боклук се зарежда в контейнер и се отвежда на сметище. На мястото не остава нищо и територията е готова за последващи строителни процеси.

Ако имате нужда от разглобяване на стари сгради, тогава просто се свържете с нашия мениджър и изяснете процедурата. Екипът бързо ще посети адреса и ще започне разрушаването.
Старите, разрушени сгради ще бъдат демонтирани в съответствие с технологиите и правилата за безопасност. Само по този начин гарантираме качеството на услугите, за което получаваме доверие, признание сред клиентите.

Независимо от големината на обекта прилагаме най-безопасните практики за къртене и извозване, за да сте сигурни Вие, нашите клиенти, знаейки че сте избрали правилната фирма за кърти чисти извозва в София!

Не се чудете, заявете безплатен оглед за кърти чисти извозва, сега! Ние DESTROY сме насреща.