sabariane-na-sgradaСъбарянето на разрушена къща най-често се извършва в следните случаи:

Наследен парцел със стара къща, построена върху него, която през годините се е превърнала в стара сграда, неподходяща за живеене;

Има ли сте късмет да купите парцел с неуспешна комуникация, но разрушената сграда попадна в нея;

Имате стара къща, но поради редица причини не сте я използвали дълго и решихте да облагородите парцела и да построите нова къща.

Разходи за работа и последователност на събарянето

Цената за събарянето на стари разрушени къщи ще се състои от няколко компонента, като: Материалът, от който е построена къщата, площта на сградата, наличието на начини, по които специално оборудване може да стигне до обекта, отдалеченост от местата за обработка на боклука.

За да бъде съборена старата сграда, ще е необходимо да се получи разрешение за събаряне на частна разрушена къща в органите на местната община. Трябва да се свържете с градската планираща или архитектурна комисия, за да изясните кои документи трябва да предоставите. Ако къщата е показана на кадастралния план, ще трябва да се свържете с кадастралната камера и след като извършите работата, поканете кадастралния инженер да направи съответния запис и да премахне сградата от плана.

В град като София и околностите разрушаването на разрушените къщи често се усложнява от близкото развитие и липсата на място за маневрено оборудване. Но в този случай нашите експерти ще ви предложат алтернативен вариант за работата. Ако къщата все още е свързана с комунални услуги, трябва да ги изключите преди да започнете работа, трябва да направите това с всички правила за безопасност.

Преди разрушаването на къщата периметърът на площадката, където ще се извършват работата, е затворен от проникването на външни лица в обекта. Разрушаването на разрушена къща най-често се извършва с помощта на оборудване, като: Булдозери, багери и т.н. Ако обектът е в тесни условия и няма възможност за привличане на специално оборудване, старата конструкция се демонтира с помощта на ръчен инструмент. В края на работата строителните отпадъци се зареждат в специални контейнери или самосвали и се транспортират до депо.

Предлагаме професионално почистване след къртенето, както и извозване на отпадъците до сметище. Независимо от големината на обекта нашата фирма „DESTROY“ прилагаме най-безопасните практики за къртене и извозване, за да сте сигурни Вие, нашите клиенти, знаейки че сте избрали правилната фирма за кърти чисти извозва в София!