Събаряне и разрушаване на сгради, стари къщи и постройки на най-ниски цени

събаряне-на-стара-къща

Професионално, бързо и най-вече безопастно разрушаване на всякакви сгради, къщи, блокове и постройки. Специализирани сме в събарянето на сгради, без значение от техния размер и вид. Дългогодишният ни опит в събарянето на гради в комбинация с добре подготвеният ни екип от специалисти в разрушаването, ни дават възможност да поемем всеки един обект. Проектите, които сме поели до сега включват разрушаване на магазини, фабрики, хотели, промишлени обекти, високоетажни жилищни и търговски блокове и окончателно оформяне на строителни площадки.

  • Събаряне и разрушаване на сгради, къщи, складове и конструкции.

  • 100% безопастност при извършване на процеса – гарантирани професионалисти с опит.

  • Предлагаме едни от най-ниските цени, правим оферта след оглед на обекта

  • Разполагаме с тежка техника за постепенно събаряне на всякакъв тип сгради в София

  • Пазим околните сгради и гарантираме, че няма да има никакви щети по тях.

  • Почистваме площадката и извозваме всички останки до сметище в София.

Сигурно и изгодно събаряне на сгради и къщи в София!

Искате да съборите старата къща? Свържете се с нас на телефон 0879 272 248 и ние ще го направим!

Събаряне на стари сгради, къщи, складове и конструкции

Извършваме цялостно събаряне и разрушаване на сгради от всякакъв вид, без значение в кой район на столицата се намират, независимо от броя етажи и то на най-изгодните цени! Екипът ни се състои от опитни специалисти, които ще съборят старата сграда от върха до земята, по най-ефективния и безопасен начин.

Без значение коя сграда искате да видите разрушена, независимо дали е къща, фабрика, огромна зала или висока административна сграда, можете да разчитате на нашите машини и опит, за разрушаването и да се отървете от останките възможно най-бързо. Разполагаме с техника, която ще натовари строителните отпадъци и ще ги извозим до най-близкото сметище в София.

Предлагаме разрушаване на търговски сгради, офис сгради, складове, производствени предприятия, комини, къщи, гаражи, мазета и почти всичко което се сетите. Всяка сграда или конструкция има специфика при събаряне и затова цените се определят само след оглед на обекта, за да се определи времето за събаряне и количеството отпаден материал, който трябва да бъде извозен.

За да се възползвате от най-качествените и изгодни услуги за събаряне на сгради, се свържете с нас на телефон 0879 272 248. Наш представител любезно ще ви обясни целия процес на работа и ще уговори с вас дата и час за оглед на обекта.

изкъртена-баня-софия

Цени за къртене на баня в София

Всички цени за събаряне на сгради се определят само след оглед, в зависимост от големината и сложността на събаряне на обекта.

Ние от DESTROY се гордеем с професионалните и надеждни услуги за събаряне на сгради, които предоставяме на всички наши клиенти от първоначалното запитване до края на проекта.

Имаме висококвалифицирана работна ръка, която редовно се обучава и специализира в съответните сектори на Кърти Чисти Извозва.

ударна-бормашина-за-къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА