Събаряне и разрушаване на сгради, стари къщи и постройки на най-ниски цени

събаряне на стара къща

Професионално, бързо и най-вече безопастно разрушаване на всякакви сгради, къщи, блокове и постройки. Специализирани сме в събарянето на сгради, без значение от техния размер и вид. Дългогодишният ни опит в събарянето на гради в комбинация с добре подготвеният ни екип от специалисти в разрушаването, ни дават възможност да поемем всеки един обект. Проектите, които сме поели до сега включват разрушаване на магазини, фабрики, хотели, промишлени обекти, високоетажни жилищни и търговски блокове и окончателно оформяне на строителни площадки.

 • Събаряне и разрушаване на сгради, къщи, складове и конструкции.

 • 100% безопастност при извършване на процеса – гарантирани професионалисти с опит.

 • Предлагаме едни от най-ниските цени, правим оферта след оглед на обекта

 • Разполагаме с тежка техника за постепенно събаряне на всякакъв тип сгради в София

 • Пазим околните сгради и гарантираме, че няма да има никакви щети по тях.

 • Почистваме площадката и извозваме всички останки до сметище в София.

Сигурно и изгодно събаряне на сгради и къщи в София!

Искате да съборите старата къща? Свържете се с нас на телефон 0879 272 248 и ние ще го направим!

Събаряне на стари сгради, къщи, складове и конструкции

Извършваме цялостно събаряне и разрушаване на сгради от всякакъв вид, без значение в кой район на столицата се намират, независимо от броя етажи и то на най-изгодните цени! Екипът ни се състои от опитни специалисти, които ще съборят старата сграда от върха до земята, по най-ефективния и безопасен начин.

Без значение коя сграда искате да видите разрушена, независимо дали е къща, фабрика, огромна зала или висока административна сграда, можете да разчитате на нашите машини и опит, за разрушаването и да се отървете от останките възможно най-бързо. Разполагаме с техника, която ще натовари строителните отпадъци и ще ги извозим до най-близкото сметище в София.

Предлагаме разрушаване на търговски сгради, офис сгради, складове, производствени предприятия, комини, къщи, гаражи, мазета и почти всичко което се сетите. Всяка сграда или конструкция има специфика при събаряне и затова цените се определят само след оглед на обекта, за да се определи времето за събаряне и количеството отпаден материал, който трябва да бъде извозен.

За да се възползвате от най-качествените и изгодни услуги за събаряне на сгради, се свържете с нас на телефон 0879 272 248. Наш представител любезно ще ви обясни целия процес на работа и ще уговори с вас дата и час за оглед на обекта.

изкъртена баня София

Цени за къртене на баня в София

Всички цени за събаряне на сгради се определят само след оглед, в зависимост от големината и сложността на събаряне на обекта.

Ние от DESTROY се гордеем с професионалните и надеждни услуги за събаряне на сгради, които предоставяме на всички наши клиенти от първоначалното запитване до края на проекта.

Имаме висококвалифицирана работна ръка, която редовно се обучава и специализира в съответните сектори на Кърти Чисти Извозва.

Къртене на баня                                50 лв. – 150 лв.

Къртене на бетон                               50 лв. – 150 лв. М3.

Къртене на стени                             20 лв. – 50 лв.м3.

Извозване на стари мебели                      50 лв. – 120 лв м3.

Почистване на тавани и мазета             70 лв. – 200лв м3.

Извозване на строителни отпадъци      50 лв. – 150 лв.м3.

Строителна техникаРазполагаме с пълния набор строителна техника: багери, багер с хидрочук, булдозер, къртачи, кранов, щипка за разрушаване на сгради и самосвал.
Цената зависи от обектаЦената за събаряне на сграда зависи от видът, нейната близост до други конструкции, които трябва да останат и общия обем на строителните отпадъци. За да дадем крайна цена трябва да направим предварителен оглед на сградата.
По време на огледата, преценяваме
 • Какви предпазни мерки трябва да се вземат;
 • Какви разрешителни трябва да се изкарат преди начало;
 • Колко души ще са нужни за събарянето на сградата;
 • Каква техника е нужна за събаряне на сградата;
 • Общия обем на произлезлите от събарянето строителни отпадъци.
Процедура по събаряне на сграда Започваме от отгоре-надолу;

Големи сегменти се натрошават след като са на земята;

Бетон и тухли се товарят след като ги раздробим в самосвал;

Отпадъците се откарват до депо за строителни отпадъци.

За събаряне на сграда в собствен имотНужно е да уведомите общината, кмета, както и пътна полиция, като представите причина за събарянето и срок за извършване на проекта.
ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Често задавани въпроси

Как протича процеса по събаряне на сгради?

Правим предварителен безплатен оглед на сградата, която трябва да се премахне. Преценяват се особеностите на конструкцията, видовете материали, използвани при създаването на сградата, количеството им и други важни детайли, които се гледат и коментират на място. Следващата задължителна стъпка е прецизното проследяване и изключване на всички налични инсталации. След това се премахват вратите и прозорците и задължително се прави ограждение. Накрая започва същинското разрушаване.

Какви разрешителни с анеобходими за събаряне на сграда в частен имот?

Задължително условие е да уведомите общината, като се посочат причините за събарянето на сградата. Към уведомлението се прилагат и редица документи, удостоверяващи собственост, наследство, становища, планове за безопасност и други.

Защо да ни гласувате доверие?

Разрушаването на сгради е изключително опасна дейност, ако не се извършва от квалифицирани специалисти. Екипът на DESTROY е с богат опит и знания, със собствена професионална техника за разрушаване, подготвен с различни методи за работа в зависимост от постройката, дали е тухлена, дървена, панелна и т.н. Извозваме целия строителен отпадък до специализирано сметище. Предагаме конкурентни цени и доказано качество при изпълнение на работата.