Професионалистите от „DESTROY“ – Фирма за Кърти Чисти Извозва предоставят услуги за събаряне на частни домове. Използването им е най-приемливият вариант, тъй като събарянето на къща е много опасно занимание за неподготвен човек.

Освен това се изисква специално оборудване и инструменти, които ще ви позволят безопасно и бързо да съборите старата сграда. Цената за събарянето на частната къща се определя точно по време на проверка.

Няколко фактора влияят на разходите:

  • Количество и сложност на подготвителната работа;
  • Материалът, от който е построена къщата;
  • Дали се изисква демонтаж на основата;
  • Дали са необходими някои части от къщата събиране и изхвърляне на боклук;

Изравняване на терена.

Процедурата по събарянето на селските къщи се определя на място. Често има трудности при вземането на решение за събаряне на стара къща поради ограниченото пространство и невъзможността за достъп до оборудване.

Като допълнение към техническата работа за събарянето на частната къща, се изисква получаване на разрешение за тази процедура.

Събарянето на частната къща, цената не е висока, но преди събаряне на къщата се започва с подготовката на терена – около обекта се издига ограда, за да се гарантира безопасността на съседните парцели. Тогава се изключват всички комуникации: газ, електричество, вода и прозорците са премахнат. След приключване на подготвителните работи се пристъпва към директното събаряне на сградата. Последните етапи са почистването на територията, извозването и изхвърлянето на боклука.

Важно е строителните отпадъци да се изхвърлят правилно и съвестно, тъй като могат да навредят не само на околната среда, но и на хората. Ние от фирма „DESTROY“ – Фирма за Кърти Чисти Извозва ще ви помогнем за това.