събаряне на сградиНие сме „DESTROY“ – Фирма за Кърти Чисти Извозва услуги на територията на цяла София. Имаме повече от 25 години в къртенето на стени, бани, плочки, тухли и всичко друго! Предлагаме професионално почистване след къртенето, както и извозване на отпадъците до сметище. Нашата фирма извършва професионално разрушаване, разбиване. Този списък включва:

  • Разрушаване на различни видове жилищни сгради;
  • Разрушаване на нежилищни сгради;
  • Разрушаване на сграда за спешни случаи;
  • Разрушаване на тухлена сграда;

Услуги като „разрушаване на сгради в София“ днес се предлагат от много фирми за разрушаване на сгради, но има нещо, което отличава нашата фирма от другите: Това е професионален подход към изпълнението на задачата, която се проявява във всичко – от стриктно спазване на цялото законодателство, което е прието и  работи преди точното почистване и износ на строителните отпадъци, които остават след събарянето.

Разрушаването на сградите зависи от състоянието на конструкцията, нейната височина, форма и местоположение. От същите фактори зависи и изборът на конкретната машина и техника, която ще бъде включена в работата.

Най-често за разрушаване на конструкции, чиято височина не надвишава 15 метра, се използва багер със захващаща кофа. Това е много удобно, защото такъв багер едновременно изпълнява функцията на товарен механизъм.

Действителната работа по разрушаването на сградата и съхранението на отломки се извършва като цяло, което увеличава производителността. Този метод е подходящ за разрушаване на едноетажни и двуетажни тухлени или дървени конструкции. В същото време е практически безполезно в случаите, когато се налага разрушаването на конструкция от стоманобетон, поради увеличената здравина на този материал.

Разходите за разрушаване на сградата

Разходите за разрушаване на сграда на m2 не са фиксирани стойности. Това зависи от няколко фактора едновременно: Вида на конструкцията, която ще се събаря, обема на извършената работа, необходимостта от използване на специалното оборудване и други. За да сключите договор за демонтаж и разрушаване на сгради, трябва само да използвате формуляра за заявка или да изпратите информацията по електронна поща.

За да разберете разходите за разрушаване на сгради, трябва да предоставите следните данни:

  • Височина и площ на сградата за разрушаване;
  • Местоположението;
  • Плътност на застрояване в непосредствена близост до обекта;
  • Материалът, от който се състои конструкцията.

Винаги можете да получите отговори на всички ваши въпроси и да изясните всяка допълнителна информация, като се свържете с нашите професионалисти от фирма „DESTROY“ –Кърти Чисти Извозва .

През годините на работа в тази област професионалистите на нашата фирма са усвоили перфектно всички методи за къртене и разрушаване. Можем да кажем с увереност: Независимо от избрания метод на разрушаване и здравината на материала, от който е изградена конструкцията, всички работи ще се извършват с максимална производителност и възможно най-скоро. Оборудването, използвано за демонтажните работи, се обслужва внимателно от специалисти и винаги е в състояние на готовност, поради което възникването на всякакви необичайни ситуации е напълно изключено.