Project Description

Извозване на стари мебели в кв. Сухата река бл. 11

Поредното извозване на стари мебели в София бе извършено от нашия екип. Само за час успяхме да свалим всички стари мебели в жилище в ж.к. Сухата река и да ги извозим до сметището във Враждебна.

Извозване на стари мебели

Типична ситуация – чудите се, какво да правите със старите мебели, ако вече очаквате новите, модерни и красиви мебели?

Възможно е такава мебел да се превърне в декоративен елемент, който да привлича погледите на много хора. Но това на практика е приложимо за мебели, които са на възраст над 100 години и са ценни, направени от старо и здраво дърво.

Както в повечето случаи, най-добрият начин да подобрите интериора си е да се отървете от старите и ненужни мебели.

На помощ идва фирма извозване на стари мебели. Нека разгледаме по-подробно тази опция.

Изхвърляне на стари мебели: към кого да се обърнете?

В кои случаи хората искат да се отърват от интериорни предмети, цялостни конструкции,:

  • При ремонт на жилищни или офис площи;
  • При основен ремонт на помещенията;
  • Когато са налице счупени на стари мебели
  • Когато се изнасяте / премествате на друго място;
  • При преместване на стари мебели от жилището на вилата.

Доверете се на професионалистите

Самостоятелните опити за изнасяне на стари мебели няма да доведат до нещо добро. Във всеки случай ще трябва да търсите подходящо превозно средство, да вдигате тежки предмети. По-добре е да се свържете се с нашата фирма, ние ще направим най-доброто за Вас.

Изхвърлянето на стари мебели е неизбежна процедура, с която хората се сблъскват при ремонт или продажба на апартамент. Старите мебели вече са ненужни, но все още няма място за новите. Пълното или частично изнасяне на мебелите и изхвърлянето им е изход от тази ситуация.

Рециклирането на обемистите стари мебели обаче е трудоемка задача. Понякога не е възможно да разглобите гардероб или диван, а също така е нереално да успеете да го извадите цял от апартамента. И тогава се появява друг проблем: всички мебели трябва да бъдат изнесени някъде.

Съществува обаче рециклиране на мебели и тази услуга се предоставя от нашата компании.

Какво представлява рециклирането на стари мебели?

Всъщност това е унищожаване на всички елементи, които вече не са необходими. Мебелите не се унищожават напълно: първо се разглобяват на части и след това се извозват на площадката за изхвърляне. Унищожаването на мебелите в строго определени за целта места не натоварва екологична обстановка в града.

Нашата фирма извършва извозване на стари мебели за рециклиране и доставката им директно до желаната от Вас точка. Нашите служители извършват цялата процедура по изхвърляне на старите мебелите с нужния професионализъм, освобождавайки Ви от стари и ненужни вещи бързо и лесно.

Къртене на баня                                50 лв. – 150 лв.

Къртене на бетон                               50 лв. – 150 лв. М3.

Къртене на стени                             20 лв. – 50 лв.м3.

Извозване на стари мебели                      50 лв. – 120 лв м3.

Почистване на тавани и мазета             70 лв. – 200лв м3.

Извозване на строителни отпадъци      50 лв. – 150 лв.м3.

Извозване на стари мебели включваДемонтаж, изнасяне и почистване, товарене и извозване.
Товарим с наш транспорт Когато имате мебели и боклуци за извозване, доверете се на нашите бързи момчета. Идваме с пълен набор от модерни инструменти за демонтаж и натрошаване на мебели.
Цена за извозване на мебелиПредлагаме конкурентни цени за извозване на стари мебели от адрес и директно от етаж. Имаме пакетни цени за почистване на апартаменти от 50 до 80 лева на стая.
Работно времеРаботим включително събота, неделя и всички празнични дни.
Свържете се с насНа телефон 0879 272 248, за да уговорим ден и час и ние ще сме там навреме. След като пристигнем, просто ни покажете мебелите, ние ще ги натоварим и извозим веднага.

Често задавани въпроси

От какво зависи цената за извозване на стари мебели?

При формирането на крайна цена за извозване на стари мебели на жилище се влияем от няколко основни критерия, като - количество мебели и електроуреди. Количеството на дребните вещи, като дрехи, покъщнина, книги, стара електроника или битов отпадък и от кой етаж ще се изнасят.

Какво включват цените за професионалната услуга извозване на стари мебели?

Изнасяне на всички стари мебели, уреди, обзавеждане и покъщнина от жилището и със собствени чували за дребните предмети. Превозни средства за извозването на боклуците до депо за отпадъци в София.

Защо да изберете фирма DESTROY?

Разполагаме с повече от 10 години опит в извозването на стари мебели. Работим бързо, качествено и коректно. Свидетелство за това са хиляди доволни клиенти, които ни препоръчват. Бez скрити такси, комисионни или подвеждащи цени.