събаряне на стара къщаДемонтажни работи,  разрушаване на сгради, демонтаж на сгради и съоръжения, събаряне на сгради при  плътни строителни условия, демонтаж на фабрични тръби (метал, тухли, бетон), демонтаж на стени и скрап, реконструкция на сгради, демонтаж на метални конструкции, демонтаж конструкции от дърво, демонтиране на монолитни сгради, ръчно демонтиране на сгради, разрушаване на бетонни площадки, демонтиране на комини, отстраняване на остатъци от строителни работи.

Демонтажът се извършва с помощта на собствено високопроизводително специално оборудване и с използване на дребномащабна механизация, от чукове до диамантени дискове и кабелни ножове и други.

Технологията за разрушаване на сгради „DESTROY“ – Фирма за Кърти Чисти Извозва„изваршва дейностите сина четири етапа.

Първият етап – подготовка на сградата за разрушаване – премахване на дограма, балатум, паркет, мека покривка, отоплителни тръби, водопровод и др.

Вторият етап е механизираното разрушаване на конструкцията, ръчното разглобяване.

Третият етап е сортиране на големи по размер отпадъци след механично разрушаване на сградата, натоварване на самосвали.

Четвъртият етап – раздробяване на стоманобетон и тухла. Армировката се отделя от стоманобетон и се рециклира. Рециклираният стоманобетон се раздробява в различни фракции от трошен камък.

Нашият дългогодишен опит показва, че да се съборят, или по-скоро, да се разрушат сгради и структури, трябва да се подходи  много професионално.

Демонтажът на жилищни и промишлени сгради е пълен с много нюанси и трудности. Разрушените сгради обикновено са изпълнени с множество изненади:

Мултицетните стоманобетонни основи, тежкотоварните конструкции, опасни за срутването на припокриването.

Газоснабдителни системи, водопроводи – всичко това изисква специално отношение и подходящ подход. И демонтирането на конструкции, които преди това са били в неизправност, изисква още по-голямо внимание, тъй като неправилните инженерни работи могат да доведат до заплаха за близките структури, а това е особено важно в условията на гъсто строителство.

Фирмата „DESTROY“ разполага с всички лицензи и разрешителни за извършване на дейности по разрушаване. Специалистите на компанията спазват стриктно екологичните, санитарните, противопожарните и други стандарти. Спазването на сроковете и качеството на работа е абсолютен приоритет в нашата работа.

Частично разглобяване с укрепване на конструкции

Разрушаваме това, което е изчерпало ресурсите си и укрепваме поддържащите структури, които все още могат да служат в продължение на много години.

Индустриално разрушаване

Демонтажът на промишлени съоръжения включва както разрушаване на къщи, складове, демонтаж на подове, така и разрушаване на всички сгради на площадката – демонтаж на стени и прегради на складове и хангари и т.н. При поръчка за демонтиране на промишлени съоръжения, в края на определения период ще получите разчистена зона, която можете да използвате по ваша преценка.

Демонтаж на сгради и конструкции при спешни случаи

Често разрушаването на къща в неизправност изисква точност  и сериозна технологична подготовка. В различни случаи на демонтаж на сгради, нашите специалисти са принудени да комбинират няколко вида специално оборудване за изпълнение на различни задачи и да комбинират механизирано разрушаване на сграда с ръчен демонтаж. Това ви позволява да работите по разглобяването на сгради и съоръжения компетентно, ефикасно, бързо и ефективно.

Демонтаж на тухлени сгради

В последно време, остър въпрос за разрушаване на стари тухлени сгради. Те издържаха срока си на годност и не е лесно да се разруши  тухлената зидария. Затова се свържете с нашите специалисти, които не само безопасно демонтират тухлена сграда,  но и да изхвърлят отпадъците от разрушаване.

Демонтаж на монолитни сгради

Ние можем да извършим този вид работа, която изисква използването на тежко оборудване и спазване на засилени мерки за сигурност, особено в гъсто населените райони.

Демонтаж на дървени сгради и конструкции

Към днешна дата разрушаването, демонтирането на дървени къщи става все по-популярен процес. Разглобяването на дървени къщи и други конструкции предполага много сериозна и задълбочена подготвителна работа, която е в рамките на компетентността на нашия професионален екип.

Демонтаж на комбинирани конструкции

Много сгради са построени с различни материали: Тухла, метал, бетон, дърво. Затова в такива случаи използваме комбинирания подход, използвайки специално оборудване и опитните специалисти на фирма „DESTROY“ – Фирма за Кърти Чисти Извозва услуги на територията на цяла София.