къртене-на-подпрозорец-в-софияНашата компания „DESTROY“ предоставя услуги за разрушаване на сгради и съоръжения от всякаква сложност, за които участват квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в тази област. В нашето притежание има мощна материално-техническа база и всички необходими складови помещения.

Фирма „DESTROY“ предоставя услуги за събаряне на сгради от тухли, масивни бетонови, панелни конструкции и жилищни сгради. Високата производителност не зависи от сложността на сградата за разрушаване и нейната височина. Специалистите на нашата компания гарантират бързо, ефективно и максимално безопасно предоставяне на услуги за демонтаж на конструкции от всякакъв вид и предназначение.

Демонтаж на сгради със специално оборудване

По време на разрушаването на сградите се използва специална професионална техника – 60-тонен булдозер, хидравлични ножици, самоходна трошачка, която обработва бетон, тухли, стоманобетон, камък до трошен камък, чиято производителност е 350 тона / час. Тази трошачка ви позволява да регулирате фракцията от трошен камък на изхода в диапазона от 20-70 мм, както и да използвате разрушеното като пълнител за бетон в бъдеще. Инсталацията има товарен отвор 1,2 × 0,75 m.

Също така в хода на работата се използват трактор,  багери оборудвани с кофи с повече от  1 кубичен метър, хидромашини и хидравлични ножици, товарачи, самосвали с товароподемност над 20 тона. Всичко това предоставя професионално обслужване и безопасност при работата.

Начини и скорост на демонтиране на сгради от различен тип

При демонтажа на тухлени сгради и други видове сгради се разрушават преградите и стените, разглобяват се покривът, подовете, прозорците и вратите. Премахването на структурите може да се направи на два от най-често срещаните начини – последователното разглобяване на всички елементи и експлозията на цялата конструкция. Изборът на метод се влияе от специфичните обстоятелства на обектите, както и от вида и състоянието на самата сграда.

Благодарение на бързото развитие на технологиите, цялата работа се извършва сравнително бързо и безопасно, цената им е ниска. Нашата компания не нарушава сроковете, работи в рамките на закона, спазвайки всички установени изисквания за демонтиране на конструкции.

Планиране за разрушаване на сгради

В основата на качественото изпълнение на задачите е задълбочено разработване на проекта за разрушаване на сгради. Поради тази причина специалистите на нашата компания първоначално ще извършат планирането на извършената работа, като вземат предвид всички нюанси. Сигурни сме, че е необходимо да се вземат предвид всички най-малки подробности, независимо дали ще бъдат демонтирани тухлената сграда, панел или монолитна сграда. Премахването на сградите се извършва от нас, като се използва индивидуален подход към всеки клиент и строителната площадка.